TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova GİAD Akademi 2. mezunlarını da verdi

Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD), ‘Gençlere yatırım geleceğe yatırım’ sloganıyla hayata geçirdiği ve büyük önem verdiği Çukurova GİAD Akademi’nin (Management & Business Academy-MBA) ikinci dönem öğrencileri de mezun oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2018 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çukurova GİAD Akademi 2. mezunlarını da verdi


ADANA(İLKHABER) - Çukurova Genç İşadamları Derneği’nin (Çukurova GİAD), ‘Gençlere yatırım geleceğe yatırım’ sloganıyla hayata geçirdiği ve büyük önem verdiği Çukurova GİAD Akademi’nin (Management & Business Academy-MBA) ikinci dönem öğrencileri de mezun oldu.

    Üniversitelerin son sınıfında okuyan ve yeni mezun gençlerin katıldığı Çukurova GİAD Akademi’nin ikincisi 24 Kasım 2017 tarihinde başlamıştı. Yaklaşık 3,5 ay süren eğitim, “Hayat Ne Zaman Kolay Oldu ki?”, “Marka İnşası”, “Yedi Adımda Markalaşma” kitaplarının yazarı, Stratejik Yönetim Danışmanı Altay  Ayhan’ın verdiği “Yaşamdan Örnekler, İş ve Özel Yaşam Dengesi” konulu ders ile sona erdi. Dersin ardından TÜGİK Başkan Vekili ve Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, akademi öğrencilerine eğitimle ilgili genel değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantı sonrası ise sertifika programı ile akademi sonlandırıldı. Akademiyi tamamlayan 22 öğrenciye, başarı ve mezuniyet sertifikaları Altay Ayhan, Başkan Ömer Faruk Sakarya, Yönetim Kurulu Üyeleri Kahraman Özer Canbulan ve Fikri Oğuzhan Ertem tarafından dağıtıldı. Sakarya, öğrencilere ve akademinin genel koordinatörü Altay Ayhan’a hediye verdi.

   ÜLKEYE KATKI

   Geleceğin emanet edileceği gençlerin önemine değinen Başkan Ömer Faruk Sakarya, Çukurova GİAD olarak gerçekleştirdikleri her programı ‘ülkeye katkı’ amacıyla gerçekleştirdiklerini vurguladı. Çukurova GİAD Akademi’ye devam eden öğrencilere üniversitede verilen teorik bilgiler dışında onları iş hayatına sağlayacak eğitimler verdiklerini bildiren Sakarya, “Gençlerimizin daha nitelikli olmaları, daha faydalı hale gelmeleri ve onların var olan potansiyellerini açığa çıkarmayı hedefledik” dedi.

   İlkinde 18 ikincisinde 22 olmak üzere 2 dönemde toplam 40 öğrencinin eğitim gördüğü Çukurova GİAD Akademi’de İstanbul Altınbaş Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre Alkin, Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu, Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul Medipol Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kerem Alkin, Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Nejat Erk ve Yönetim ve Organizasyon Anabilimdalı Başkanı Prof. Dr. Azmi Yalçın, Deloitte Türkiye Denetim Hizmetleri Kıdemli Müdürü Bora Tanrısınatapan, Deloitte Türkiye Vergi Hizmetleri Ortağı Serdar Aksoy, Twinsadhouse Ajans Başkanı ve Kreatif Direktörü Salih Kandemir, BloombergHT Genel Yayın Yönetmeni Cüneyt Başaran, Habertürk TV Ekonomi Müdürü Serdar Kuter, Sosyal Medya Uzmanı Gazeteci Yaprak Yapsan, Dr. Can Erdem, The Goodyear Tire & Rubber Company Proje Yöneticisi Ali Murat Özkeçeli, Kibar Holding Kurumsal İlişkiler Bölüm Başkanı Mustafa Mente, Bilgi Üniversitesi İletişim Yönetimi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gresi Sanje, Neslihan Sezer ve Ahmet Özbek ders verdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.