TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çetin’den ÇGC’ye ziyaret

AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, başkan yardımcılarıyla birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2018 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çetin’den ÇGC’ye ziyaret


 

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) - AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, başkan yardımcılarıyla birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret etti.

Şubat ayında yapılan kongreyle AK Parti Çukurova İlçe Başkanı olan Şahin Çetin, beraberindeki başkan yardımcıları Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Alper Taştimur, Teşkilat Başkanı Hasan Kırıt, Seçim İşleri Başkanı Selim Boyraz, Sosyal Politikalar Başkanı Nevruz Doğan, Mali ve İdari İşler Başkanı Kenan Çakmak, Ekonomik İşler Başkanı İdris Günindi, Yerel Yönetimler Başkanı Abdullah Altuğ, İlçe Sekreteri Ömer Bahçeli ile birlikte ÇGC’yi ziyaret etti.

Ziyarette Çetin’i, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Başkan Yardımcısı Sait Güleç ve Yönetim Kurulu Üyesi Süreyya Uri karşıladı. Esendemir, AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin’e ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarı dileklerini iletti.

AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin ise, günümüzde basının önemine değinerek, “Basın her zaman toplumun aynası olmuştur. Basının yaptığı işin önemini hepimiz biliyoruz. Siz değerli basın mensupları ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında yaşanan olaylar ve gelişmeler konusundaki bilgilere, her gün kolayca ulaşabilmemizi sağlayarak kamuoyunun gözü, kulağı ve sesi oluyorsunuz. Doğru, ilkeli ve tarafsız haber anlayışıyla aynı zamanda halkı bilgilendirme ve kamuoyu oluşturma gibi çok önemli görevleri de yerine getiriyorsunuz.” şeklinde konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.