TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Örnek ev sahipliği sergilediler

Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı yüz binlerce insanın katılımı ile altıncı kez Adana’da gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2018 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2018 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Örnek ev sahipliği sergilediler


ADANA (İLKHABER)-Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı yüz binlerce insanın katılımı ile altıncı kez Adana’da gerçekleştirildi. Dünya’yı ve Türkiye’yi Adana’da buluşturan karnavalda Adana Büyükşehir Belediyesi tüm birimleriyle karnaval süresince görevde ve lokomotif olurken Başkan Hüseyin Sözlü, eşi Zeynep Sözlü ile birlikte karnavalda Adanalıların misafirperverliğini temsilen ev sahipliğinin en güzel örneğini sergilediler.

HASSASİYET VURGUSU YAPTI

Başkan Hüseyin Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü, karnaval kapsamında düzenlenen etkinlik ve faaliyetlere bizzat katılarak vatandaşların coşkusuna ortak oldular. Karnavalın başladığı dakikalarda Toros Caddesi’ne giderek sahneden Adanalı hemşerilerine ve karnavala katılan misafirlere keyifli ve eğlenceli bir karnaval yaşamalarını temenni eden Başkan Hüseyin Sözlü, karnavala gölge düşürülmemesi için hassasiyet vurgusu yaptı.

ETKİNLİK VE FAALİYETLERE KATILDILAR

Adana’nın Dünya’ya açılan penceresi Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında AFAD’ın düzenlediği ‘Bir Turuncu Öykü Adana’ adlı fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştiren Başkan Hüseyin Sözlü, buradan Atatürk Parkı’na geçerek eşi Zeynep Sözlü ile birlikte vatandaşları selamladı. Karnavalın üçüncü gününde Merkez Park’ta kamp kuran klasik araba severlerle buluşan Başkan Hüseyin Sözlü, araçların teknik özelliklerini ilgi ile dinledi.

BAHAR AKŞAMINDA ‘AKDENİZ AKŞAMLARI’ İLE AŞK TAZELEDİLER

Kostümlü korteje eşi Zeynep Sözlü ile birlikte katılan Başkan Hüseyin Sözlü, korteji izleyenlere karanfil takdim etti. Kortejin ardından Merkez Park’ta düzenlenen Kıraç konserine katılmak üzere konser alanına gelen Sözlü çifti vatandaşların sevgi seli ile karşılandı. Karnavalın son gününde Portakallı Lezzetler Yarışması’na katılan Başkan Hüseyin Sözlü, toplu gitar rekor denemesinde eline gitarı alarak ‘Akdeniz Akşamları’ nı söyleyerek eşi Zeynep Sözlü ile adeta aşk tazelerken akşam da aynı alanda Haluk Levent konserine katıldı.

HEMŞERİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Adana’da portakal çiçeği kokusu arasında unutulmaz günler yaşatan Portakal Çiçeği Karnavalı sonunda Başkan Hüseyin Sözlü, yüz binlerce insanın sabahın ilk ışıklarından gece yarısına kadar eğlendiği alanlarda karnaval coşkusuna gölge düşürmeyen, kentte yaşayan üç yüz bin Suriyeli mültecinin de varlığı düşünüldüğünde kentte huzuru, barışı ve kaynaşmanın en güzel örneğini sergileyen Adanalı hemşerilerine teşekkür etti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.