TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydar, Polis Haftasını kutladı

Ceyhan Ticaret Borsası başkanı Mustafa Aydar, 10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2018 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2018 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Aydar, Polis Haftasını kutladı


ADANA (İLKHABER)- Ceyhan Ticaret Borsası başkanı Mustafa Aydar, 10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Aydar mesajında şunları şöyledi; “Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Emniyet Teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutlamaktayız.
Tarihi başarıyla, şan ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımızın, çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, demokratik değerlere, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşul altında gözeten bir anlayışla, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum.
Görevini fedakârca, vatan ve millet sevdasıyla, büyük bir sorumluluk içinde yürüten Türk Polis Teşkilatı, hiç şüphe yok ki gücünü halkımızın güven ve desteğinden almaktadır. Emniyet Teşkilatımızın son yıllarda elde ettiği başarıların temelinde, devletle millet arasındaki mesafenin kapanması, karşılıklı güvenin daha da güçlenmesi yatmaktadır diyen başkan Aydar Emniyet teşkilatımızın polis-vatandaş işbirliğiyle hayata geçirdiği sosyal projelerin’de çok önemli, olduğunu ifade etti.

Bu düşüncelerle ilimizin ve yurdumuzun her köşesinde başarılı çalışmalar yapan Emniyet Teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, Vatan ve görev uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.