TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hekimoğlu: Seçimi AK Parti kazanacak

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim kararını 24 Haziran 2018 olarak açıklamasından sonra AK Parti Mardin kadın Kolları teşkilatı da hemen harekete geçti.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2018 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2018 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Hekimoğlu: Seçimi AK Parti kazanacak

 

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) – Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim kararını 24 Haziran 2018 olarak açıklamasından sonra AK Parti Mardin kadın Kolları teşkilatı da hemen harekete geçti.  Bir taraftan Mardin İl Başkanı Nihat Eri, diğer taraftan kadın kolları başkanı Hülya Hakimoğlu ve diğer taraftan Artuklu ilçe başkanı Murat Bayar teşkilatlarıyla birlikte  hazır kıta oldular.

İlkhaber Gazetesi Mardin İl Temsilcisi Adnan Avuka’ya açıklamalarda bulunan Hekimoğlu, geçen seçimlerden daha fazla oy alacaklarını ileri sürdü. Dinamik olduğu kadar çevrelerinde sevilen ve sayılan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte seçimi kazanacaklarından endişe duymadıklarını belirten Hekimoğlu, şunları söyledi:

“Biz Mardin halkın içinden çıkmış ve herkesi tanıyan bir ekibiz. Mardin halkı kime oy atacaklarını çok iyi bilirler. Artık eski tas, eski hamam değildir. Yeni bir fikir ve yeni bir gençliklerle hazırlığımızı yaptık. Herkesin koluna girerek başta ülkemiz olmak üzere memleketin meselelerinin ne olduğunu çok iyi bilenlerden gelen bir Mardin halkı vardır. Dünya lideri ve yoksulların babası, umudu Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan Mardin’i ve insanlarını ne kadar sevdiğini halkımız takdir ediyor. Bizlerin tek amacı hizmettir başka hiçbir düşüncemiz yoktur. AK Parti Mardin’de açık ara birinci olacak ve ülke yönetimini yine AK Parti’nin kadroları üstlenecek.”

Açıklamanın ardından Avuka’nın koluna giren Hekimoğlu,” Adnan ağabey varken, bizim sırtımız yere gelmez.” diye espri yaptı.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.