TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Demirtaş’tan şehit ocağına taziye ziyareti

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş ile birlikte Şırnak’ta şehit düşen Piyade Onbaşı Mehmet Volkan’ın ailesini ziyaret ederek, baş sağlığı diledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2018 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2018 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Vali Demirtaş’tan şehit ocağına taziye ziyareti


 

 

ADANA(İLKHABER) – Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş ile birlikte Şırnak’ta şehit düşen Piyade Onbaşı Mehmet Volkan’ın ailesini ziyaret ederek, baş sağlığı diledi.

 

Şehit Piyade Onbaşı Mehmet Volkan'ın Adana’nın Seyhan İlçesi Denizli Mahallesi'nde ikamet eden annesi Zübeyde, babası Osman Volkan'ı eşi ile birlikte ziyaret eden Vali Demirtaş, şehidin yakınlarına Allah’tan sabır dileyip baş sağlığı temennisinde bulundu.

 

Vali Demirtaş burada yaptığı açıklamada, devlet ve millet olarak, canlarını vatan uğruna feda eden aziz şehitlere minnet ve şükran borçlu olduklarını söyledi.

 

“Şehitlerimizin kanlarıyla sulanan vatan topraklarının ve şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini gözetip korumak boynumuzun borcudur.” diyen Vali Demirtaş, “Kahraman şehidimizin yakınlarına bir kez daha başsağlığı dilerken, Şehidimiz Piyade Onbaşı Mehmet Volkan’a Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhu şad olsun.” dedi.

 

Taziye ziyareti, okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından son buldu

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.