TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oprukçu, muhtarlarla buluşup sorun dinledi

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, Seyhan ve Yüreğir'e bağlı mahallelerin muhtarlarıyla Ulus Parkı'nda bir araya gelerek istişarede bulundu. Oprukçu, 17 mahalle muhtarının sorularını ve taleplerini dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2018 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2018 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Oprukçu, muhtarlarla buluşup sorun dinledi


ADANA(İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, Seyhan ve Yüreğir'e bağlı mahallelerin muhtarlarıyla Ulus Parkı'nda bir araya gelerek istişarede bulundu. Oprukçu, 17 mahalle muhtarının sorularını ve taleplerini dinledi.

Ulus Parkı'nda gerçekleştirilen toplantıya Yüreğir İlçesi'ne bağlı Anadolu, Havutlu, Yunusoğlu Hürriyet ve Haydaroğlu Mahalleleri ile Seyhan İlçesi'ne bağlı Küçük Dikili, Alidede, Ahmet Remzi Yüreğir, Tepebağ, Yenibey, Akkapı, Ulucami, Hurmalı, Şehit Duran, Karasoku, Mekan, Mestanzade ve Mirza Çelebi Mahallelerinin muhtarları katıldı.

VERİMLİLİĞİMİZİ ARTIRIYOR

Muhtarlarla karşılıklı fikir alışverişinde bulunmanın önemini vurgulayan Hüseyin Oprukçu, böyle toplantıların verimliliği ve hizmet kalitesini artırdığını ifade etti. ''Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek ve mahallelerimizin sorunlarına kalıcı çözümler getirmek için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz'' diyen Oprukçu, muhtarların mahalleleri ile ilgili sorunlarının çözümüne açık olduklarının altını çizdi.

ASKİ’YE TEŞEKKÜR

ASKİ’nin mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren muhtarlar, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye, Genel Müdür Hüseyin Oprukçu'ya ve  ASKİ personellerine teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.