TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye’ye talibiz

İYİ Parti Adana İl Başkanı Çulhaoğlu, Adana Tüm Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, düşüncelerini açıkladı:

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2018 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2018 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Türkiye’ye talibiz

 

 

ADANA- (İLKHABER) - İYİ Parti Adana İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu beraberinde Seyhan İlçe Teşkilat Başkanı Güngör Köse ve Yönetim Yurulu Üyeleri ile birlikte Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ata Ürün'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Yeşiloba Mahalle Muhtarı Ata Ürün, Seyhan İlçesinde bulunan Gölbaşı Mah. Muhtarı Mehmet Oktamış, Karakuyu mah. Muhtarı Şadi Koca, Büyükdikili Mah. Muhtarı Yusuf Ekici ve Sakarya Mah. Muhtarı Haşim Kara da hazır bulundu. Muhtarlar ile ülkenin sıcak gündemi ile ilgili bir süre sohbet eden İYİ Parti Adana İl Başkanı Çulhaoğlu ve beraberindeki hayat daha sonra kalabalık bir topluluk ile birlikte Yeşiloba 1 nolu park içerisinde vatandaşların sorularını cevapladı.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu, şunları söyledi:

''Biz tüm Türkiye'yi koşulsuz, şartsız ötekileştirmeden kucaklamak ve bu tek adam zihniyetinden kurtarmak için buradayız. Biz İYİ Parti olarak kimsenin dini, dili, mezhebi, kökeni ile işimiz yok. Biz derdi vatan ve bayrak olan tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ile kol kola Cumhuriyetin kazanımları için çalışıyoruz.

Adanalı vatandaşları dertleşmeye davet ediyoruz. 17 yıldan bu yana Türkiye Cumhuriyeti'nin ayarları ile oynayanlara dur diyeceğiz. Biz bu ülkeyi fabrika ayarlarına döndernek için buradayız.

Herkesin üzerinde siyasi bir gömleği var. İYİ Parti olarak kimsenin gömleğine bahane bulmadan herkesin gömleği kendisinde kalması gerektiğini ısrarla savunuyoruz.  Biz bu kritik süreçte o gömleklerinizin üzerine birer çeket giyelim diyoruz.”

Türkiye'de vatandaşın artık kan ağladığını gerçekleri ve daha fazlasını engellemelere rağmen, partimize uygulanan mobinglere ragmen vatandaşlarımıza anlatmaktan asla vazgeçmeyeceğiz diyen İYİ Parti Adana İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu, vatandaşlarımızı 21-22 Nisan tarihleri arasında Adana'yı ziyarert edecek olan Genel Merkez Yöneticilerinin de içerisinde bulunduğu ''Anlat hemşerim, dertleşelim'' otobüsüne davet ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Anlat Hemşerim, Dertleşelim Otobüsünde Adanalı derdini Genel Merkez Yöneicilerine anlatacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dertlere derman olacak projeler ile seçimlere hazırlanacak.”

Yeşiloba Mahallesine gerçekleştirilen ziyarette vatandaşların yogun ilgisini ile ağırlanan yöneticiler tarafından partiye üye kayıtları yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.