TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Nisan’da keyifli anlar

Ceyhan Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuklara yönelik çeşitli eğlence ve yarışma etkinlikleri düzenledi etkinlikler çerçevesinde tüm çocuklar doyasıya eğlenme fırsatı buldular.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2018 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2018 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
23 Nisan’da keyifli anlar


 

ADANA(İLKHABER) - Ceyhan Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuklara yönelik çeşitli eğlence ve yarışma etkinlikleri düzenledi etkinlikler çerçevesinde tüm çocuklar doyasıya eğlenme fırsatı buldular.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuklara yönelik çeşitli eğlence ve yarışma etkinlikleri 21 Nisan Cumartesi ve 22 Nisan Pazar günü, 12.00-14:00 saatlerinde Deprem Evleri Mustafa Konuksever Parkı’nda düzendi.

 

  YARIŞMALARDA ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

 

Deprem Evleri Mustafa Konuksever Parkı’nda düzenlenen etkinliklerde Başkan Ali Alper Boydak ile AK Parti ilçe başkanı Cemal Saim Çetanak çocukların oyunlarına ortak oldular. çocuklar Çuval İçinde Yürüme, Gülle oynama, Uçurtma, Halat Çekme yarışmaları ile müzik eğlence eşliğinde ve çeşitli yarışmalar düzenlendi. 2 gün boyunca devam eden etkinlikler kapsamında tüm çocuklar ücretsiz olarak gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

23 NİSAN BİSİKLET TURU

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Topbaş, AK Parti ilçe başkanı Cemal Saim Çetenak, Oda ve dernek başkanları ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği bisiklet turu ile uçurtma şenliğine katıldı.

 

ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR

 

Ceyhan Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinliklerde çocukların eğlencesine ortak olan Başkan Ali Alper Boydak “Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sahip çıkmak bizlerin asli görevidir.” dedi.

 

Başkan Boydak,  Ülkemizde 23 Nisan, dünya çocuklarının da katılımıyla kutlanan, barış ve kardeşlik gibi yüce değerlerin içtenlikle paylaşıldığı, farklı kültürlerin buluşup kaynaştığı bir bayramdır. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan bayramını kutluyorum.” dedi.




 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.