TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlkhaber’i onurlandıran ödüller

TSYD Adana Şubesi tarafından bu yıl ilk defa organize edilen; ‘Sporda Başarı Ödülleri’, düzenlenen; ‘Sporda Birlik Gecesi’ ile sahibini buldu. Spor, siyaset, iş ve basın camiasının önde gelen isimlerini buluşturan gecede; ‘Sporda Vefa Plaketi’ merhum Peyami Sefa Maracı adına gazetemiz muhabiri F. Metin Maracı’ya takdim edilirken, ‘Yılın Sayfa Tasarımı Ödülü’ne de yine gazetemizden Emre Ekici layık görüldü. Gecede ayrıca 44 ismi de yine başarıları ve spora olan katkıları nedeniyle çeşitli ödüller takdim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2018 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2018 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İlkhaber’i onurlandıran ödüller

İbrahim Baysal

ADANA(İLKHABER) – Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen; ‘Sporda Başarı Ödülleri’, muhteşem bir geceyle sahibini buldu. ‘Sporda Birlik Gecesi’nde tam 46 isme ödül verildi. Ödül alanlar arasında gazetemiz muhabirlerinden F. Metin Maracı ‘Sporda Vefa Plaketi’ verilirken Emre Ekici de ‘Yılın Sayfa Tasarımı Ödülü’ne layık görüldü.

 

BASIN, SPOR VE SİYASET DÜNYASI BULUŞTU

TSYD Adana Şubesi tarafından bu yıl ilk kez organize edilen; ‘Sporda Birlik Gecesi’, başta basın camiası olmak üzere iş, siyaset ve bürokrasi dünyasının önde gelen isimlerini buluşturdu. Geceye; Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ramazan Akyürek, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana Emniyet Müdür Yardımcıları Murat Balcı ve Mustafa Erdal Cılasın, MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

 

ÇAKIN: BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLADIK

Spor basının yanı sıra Adana ve bölge sporuna katkı sunanlarla birlikte TSYD Adana Şubesi’nin merhum üyelerine de ödül verilen gecede konuşan TSYD Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın, “Sporda Birlik Gecesi’nin ilkini gerçekleştirmenin haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yönetim kurulumuz ve jürinin spora yönelik çalışmalarıyla ödüle layık gördüğü 46 isme plaketlerini sunup, onları bir anlamda onurlandırdık. TSYD Adana Şubesi olarak bu geceyi düzenlemekteki amacımız; iç içe olduğumuz spor camiasıyla kucaklaşmak, birlik ve beraberlik örneği sergilemekti. Bunu da büyük ölçüde başardığımızı düşünüyorum” dedi.

 

METİN MARACI VE EMRE EKİCİ DE ÖDÜL ALDI

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. İlk once ‘Sporda Vefa Plaketi’ sahiplerine takdim edildi.. TSYD Adana Şubesi’nin merhum üyeleri anısına onların ailelerine birer şükran plaketi sunuldu. Sonrasında da ‘Sporda Başarı Ödülleri’ sahibini buldu. Ödül ve plaket alan 46 isim arasında gazetemiz muhabirlerinden F. Metin Maracı, merhum Peyami Sefa Maracı adına ‘Sporda Vefa Plaketi’ne, Emre Ekici de ‘Yılın Sayfa Tasarımı Ödülü’ne layık görüldü. Gecede son olarak, Adana ve bölge sporunun gelişmesine katkı sunanlara ödülleri takdim edildi. TSYD Adana Şubesi’ne üyelikleri kabul edilen, aralarında muhabirlerimizden Emre Ekici’nin de bulunduğu 7 isme de yine gecede rozetleri takıldı. ‘Sporda Birlik Gecesi’  çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.