TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sistem kesikliği mağdur ediyor

Adana’da bulunan Seyhan İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne giden vatandaşlar sık sık sistemde yaşanan kesintiler nedeniyle mağdur olduklarını öne sürdüler.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2018 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2018 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sistem kesikliği mağdur ediyor


Bayram BULUT

ÖZEL HABER

ADANA (İLKHABER)-Adana’da bulunan Seyhan İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne giden vatandaşlar sık sık sistemde yaşanan kesintiler nedeniyle mağdur olduklarını öne sürdüler.

Seyhan İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün kendilerine yakın olması nedeniyle tercih eden vatandaşlar, buranın sisteminde sık sık kesintiler yaşandığını savundu. Yaşanan kesintiler ile birlikte vatandaşlar Nüfus Müdürlüğü önünde bulunan sandalyelerde oturarak sistemin gelmesini bekledi. Kimileri beklemekten sıkılıp, müdürlük önünden ayrıldı.

BEKLİYORLAR

Kimileri ise, tekrar gidip gelmemek için bekleyişlerini sürdürdü. Sistemin gelmesiyle işlemler yapıldı. Ancak sistemde zaman zaman meydana gelen kesintiler nedeniyle yine vatandaşların işleri aksadı. Bir gün sonra sabah saatlerinde tekrar müdürlüğe gelen vatandaşlar, yine sistemin kesik olduğu işlemlerin yapılmadığını söyledi.

İKİ GÜNDÜR GELİP GİDİYOR

İşlemleri yapılmayan vatandaşlar gazetemizi arayarak durumdan şikayetçi olduklarını ve bu konuya yetkililerin bir çözüm bulmasını istedi. 2 günden bu yana nüfus Seyhan İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne gittikleri söylen Süleyman Çelik isimli vatandaş, kendisinin yeni kimlik almak için geldiğini fakat sistem olmadığı için iki günden bu yana işinin hal olmadığını söyledi.

SORUNU ÇÖZÜN

Bekleyen diğer vatandaşlar ise, “Seyhan Nüfus Müdürlüğü bize yakın olduğu için gelip işlemlerimizi buradan yapalım diyoruz. Ancak birçok zaman sistemin kesik olduğunu söylüyor memur arkadaşlar. Bu nedenle işlem yapamıyorlar. İşlem geldiğinde bu kez oluşan sıra nedeniyle beklemek zorunda kalıyoruz. Zamanımız boşa geçiyor. Bu sorunla sık sık karşılaşıyoruz. Bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Bakın burada insanlar sandalyelerde oturmuş sistemin gelmesini bekliyorlar. Yazık bu kadar insanı bu kesinti neyden kaynaklanıyorsa tespit edilip, soruna çözüm bulunmalı” dediler.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.