TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Afacanlar okuma bayramında coştu

Adana’nın Seyhan ilçesinde başarılı eğitimiyle göz dolduran Şehit Murat Savaş Kale ilkokulu sosyal etkinlikleriyle de adından söz ettirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2018 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2018 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Afacanlar okuma bayramında coştu


 

Tevfik DİNÇKALMIŞ

ADANA(İLKHABER) – Adana’nın Seyhan ilçesinde başarılı eğitimiyle göz dolduran Şehit Murat Savaş Kale ilkokulu sosyal etkinlikleriyle de adından söz ettirdi. Şehit Murat Savaş Kale İlkokulu 1-C  sınıfı afacanları, okuma bayramını heyecan ve mutlulukla kutladı. Birbirinden güzel gösterilerin sergilendiği okuma bayramı oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin tümü rengarenk kostümleriyle büyük beğeni topladı. Vatan millet  sevgisine sahip çocukların akademik başarılarını, kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onları aydınlık yarınlara hazırlayan bir eğitim yuvası olan Şehit Murat Savaş Kale ilkokulu, 1-C sınıfı okuma  bayramını büyük bir coşkuyla okul konferans salonunda kutladı. Gerçekleştiren okuma bayramı etkinliğine okul müdürü Mehmet Küçük, müdür yardımcıları, sınıf öğretmeni Handan Karcı, sınıf annesi Ayşe Kirli öğrenciler ve çok sayıda veliler katıldı.

Programda bir konuşma yapan 1-C sınıfı öğretmeni Handan Karcı, şunları dedi:

“Sevgili öğrenciler ve velilerimiz okuma bayramımıza hoş geldiniz. Bugün öğretmenliğimin en güzel gününü yaşıyorum. Çalışmalarımızın elle tutulur gözle görülür meyvelerinin sergileneceği bir günü birlikte yaşıyoruz. Bu güne kadar, birlikte konuştuk çalıştık didindik. Şimdi öğrencilerimiz konuşacak. Mikrofonu almak için sabırsızlanıyorlar. İnşallah daha nice bayramlarda daha büyük başarılarla birlikte seviniriz. Bayramımıza katıldığınız için hepinize şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. En önemli servetimiz ve umut kaynağımız olan siz sevgili öğrencilerimizin mutluluğunu ve coşkusunu görmekten memnun oluyorum. Sizlerin başarılı ve mutlu olması, yüzünüzün her zaman gülmesi bizim tek dileğimizdir.”

1-C  sınıfının hazırlamış olduğu okuma bayramı şölene dönüşürken okul müdürü Mehmet Küçük ve yardımcıları minik öğrencilerin programlarını baştan sona kadar izleyerek onların sevinç ve mutluluklarına ortak oldular.

Unutulmayacak bir program hazırlayan 1-C sınıfı öğrencileri İstiklal Marşı’nı okudular. Efe kıyafetli öğrenciler ve çeşitli meslek guruplarını temsil eden öğrenciler şiirlerini seslendirdi ve rengarenk kostümleriyle çeşitli yörelerin halk oyunlarını  başarıyla sergilerken  büyük beğeni topladılar. Öğrencilerin özel giysiler içinde sundukları gösteriler ayakta alkışlanırken anne babalar çocuklarının gösterilerini fotoğraf çekimi yaparak ölümsüzleştirdiler. Anne ve babaların sahnedeki çocuklarını büyük heyecanla izlerken sevinç, heyecan ve gurur dolu gözler ve coşkulu alkışlarıyla dikkati çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.