TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldız, halk ile iç içe

Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Yüreğir ilçesinde cuma namazı sonrası cami cemaati ve ardından öğrenciler ile bir araya gelip sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2018 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2018 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yıldız, halk ile iç içe

ADANA(İLKHABER)-Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Yüreğir ilçesinde cuma namazı sonrası cami cemaati ve ardından öğrenciler ile bir araya gelip sohbet etti.

Geldiği günden beri her kesim ile bir araya gelip mahallelerde ki sorunları yerinde dinleyen Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, son olarak Adana’nın merkez Yüreğir İlçesi’nde bulunan Yüreğir  Yeşilbağlar Harran Camii Cemaati ve Yüreğir Emine Özgüler Gürsu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Cuma Namazını Yüreğir  Yeşilbağlar Harran Camii cemaati ile birlikte kılan Selami Yıldız, namaz sonrası ise, cami cemaati ile sohbet edip mahallelerde yaşanan sorunlar hakkında bilgiler aldı. İl Emniyet Müdürü’nü karşılarında gören vatandaşlar mutluluklarını paylaştı. Vatandaşlarla bilgi alış verişinde bulunan Selami Yıldız, vatandaşın güvenliği ve huzuru için çalışmaların sürdüğünü anlattı. Gençlerin uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak durmaları konusunda kendilerinin çalışmalar yürüttüğünü ve vatandaşlarında bu konuda kendilerine destek olmalarını isteyen Yıldız, el birliği ile Adana’da tek bir uyuşturucu satıcısı kalmayana kadar mücadele etmeye devam edeceklerini işaret etti. 

Selami Yıldız daha sonra ise, Yüreğir Emine Özgüler Gürsu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile bir araya gelerek sohbet edip hatıra fotoğrafları çektirdi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.