TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüreğir’de Ramazan coşkusu

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan coşkusunu vatandaşlarla birlikte yaşayacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2018 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2018 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yüreğir’de Ramazan coşkusu

 

ADANA(İLKHABER) - Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan coşkusunu vatandaşlarla birlikte yaşayacak.  Ramazan ayı boyunca her gün ayrı bir mahallede düzenlenecek  sokak iftarlarında vatandaşlarla buluşacak olan Başkan Çelikcan ''Üç ayların başı Rahmet, ortası günahlardan bağışlanma ve sonu ise cehennemden azad olma ayıdır.'' diyerek 11 ayın sultanı olan Ramazan ayına girildiğini belirtti.

 

Yüreğir'de sokak iftarlarının geleneksel hale geldiğini belirten Başkan Çelikcan ''Bu toplu iftarlarda Ramazan ayının manevi iklimini vatandaşlarımızla birlikte teneffüs ederken aynı zamanda belediyemiz hakkında talep ve şikâyetlerini de dinleme fırsatı buluyoruz. Ramazanın kaynaştırıcı, paylaştırıcı ve birleştirici ikliminde vatandaşlarımızla birlikte olmak en büyük mutluluğumuz olacak.'' diyerek her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan coşkusunu Yüreğirli vatandaşlarla birlikte yaşayacaklarını söyledi.

 

Ramazanın ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik, barış, kardeşlik ve mutluluk getirmesi duasında bulunarak tüm vatandaşların Ramazan ayını kutlarım ve umarım bu Ramazan, bereketinden ve mağfiretinden nasiplendiğimiz bir Ramazan olur temennisinde bulundu" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.