TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Küçüklerden süper yıl sonu gösterisi

Adana'da başarılı eğitimleriye gözde bir okul olan Adana Rotary Kulübü Anaokulu 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı yıl sonu gösterisi farkındalık yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2018 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2018 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Küçüklerden süper yıl sonu gösterisi


 

Teyfik DİNÇKALMIŞ

ADANA(İLKHABER) - Adana'da başarılı eğitimleriye gözde bir okul olan Adana Rotary Kulübü Anaokulu 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı yıl sonu gösterisi farkındalık yarattı.

Adana Rotary Kulübü Anaokulu’nun yıl sonu gösterisi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kısa bir konuşma yapan Adana Rotary Kulübü Anaokulu Müdüresi Ayten Solmaz, okul öncesi eğitimin önemine dikkat çekerek, “Bu tür etkinliklerin öğrencilerin öz güvenlerini kazanmaları açısından çok önemlidir.” dedi.

Solmaz, eğitim sistemimizin ilk basamağını oluşturan okul öncesi eğitim çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği bakımından büyük önem taşıdığını belirterek, “Geleceğimizin umudu, yarınımızın teminatı olan çocuklarımız için biz eğitimciler ve anne babalar olarak çocukların her zaman yanında ve destekçisiyiz. Çocuklarımız gelecekte de bugün de hep iyi ve doğru olanı seçerek ülkemizi aydınlık yarınlara ulaştıracaktır. Bilim ve ilimi harmanlayıp tertemiz yüreklerinizle ileriye daima ileriye koşacaklardır. Çocuklarımız hepimizin geleceğimizin bir gülü, yıldızı bir mutluluk parıltısıdır. Sizinle gurur duyuyor ve yıl sonu mezuniyet gösterisinde sizleri gönülden alkışlayan tüm misafirlerimize sevgilerimi sunuyorum. Öğrencilerimizin heyacanına bizlerde katılalım ve perdeyi bugünün küçükleri yarının büyükleri için açalım.” diye konuştu.

Ailelerin zaman zaman göz yaşlarının tutamadığı iz bırakan oyunlarının başarıyla sunulduğu gösterilerde kendileri küçük hünerleri büyük çocuklar velilerinde onları geleceğe hazırlayan öğretmenlerinden tam not aldılar.

MİNİKLERDEN ÇOK ÖZEL GÖSTERİLER

Rotary Kulübü İncirlik Anaokulu yıl sonu ve mezuniyet töreni okulun konferans salonunda gerçekleştirildi. Minik öğrenciler birbirinden güzel dans gösterileri yaptı. Miniklerin yaptıkları gösteriler ise şöyle:

3 yaş grubu sevgi sınıfı öğretmeni Gülhan Akalay öğrencileri Griss Dans, Hoşgörü sınıfı öğretmeni Nisa Topal'ın öğrencileri Palyaço, Barış sınıfı öğretmeni Reyhan Satıcı'nın öğrencileri Jessica Joy dansını, Çalışkan sınıfı öğretmeni Nazlı Aman'nın öğrencileri Bale gösterisini, İyilik sınıfı öğretmeni Reyhan Çalışkan'ın öğrencileri Sofhia Loren Mambo gösterisini, Hoş görü sınıfı öğretmeni Elif Hilal Köse'nin öğrencileri Erkek grubu gösterisini,  Çalışkan sınıfı öğretmeni Nuriye Sarısoy'un öğrencileri Kafkas gösterisini, Barış sınıfı öğretmeni Nazan Kılıçoğlu'nun öğrencileri Twist dansı, Yakup öğretmen'in öğrencileride Jimnastik gösterisini başarıyla yaparak öğretmenlerinden, anne-babalarından ve tüm davetlilerden büyük alkış aldılar.

Öte yandan sahne alan minik öğrenciler sergiledikleri performans ile velileri kendilerine hayran bıraktılar. Okul Müdüresi Ayten Solmaz ile Müdür Yardımcısı Derya Aslan minik öğrencilerin gösterilerinin tamamını izleyerek sevinç ve mutluluklarına ortak oldular. Ayrıca öğrenci velileri onlardan daha heyacanlı olarak çocuklarının ilk defa okul gösterisini izlemek ve onların yanında olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.