TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mahcubiyet yaşatamayız

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, 24 Haziran seçimi için yakın arkadaşlarıyla yaptığı toplantıda Cumhur ittifakına tam destek vereceklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2018 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2018 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mahcubiyet yaşatamayız

 

ADANA(İLKHABER) - Milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışıyla Adana'nın gelecek yüz yılını inşa eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yaklaşan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri dolayısıyla Adana'ya hizmet noktasında dava arkadaşlığı yaptığı ekibi ile toplantı yaparak 24 Haziran'ın normal bir seçim olmadığını, Cumhur ittifakında Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ve bu noktada tereddüt etmeyeceklerini belirtti.

‘’BAHÇELİ ANKARA’DA

OLMASAYDI NE OLURDU?’’

Adana’nın 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi için en iyi sonucun alınacağı şehir olacağını ileri süren Başkan Hüseyin Sözlü, 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe kalkışmasına dikkat çekerek, “15 Temmuz göstermiş ki Türk Milleti’nin karargahı Milliyetçi Hareket Partisi’dir. 15 Temmuz bir kez daha hafızalara kazımıştır ki liderimiz Devlet  Bahçeli, Türk siyasetinin meşru kaynağıdır. Asıl soru şudur: O gün Liderimiz Devlet Bahçeli Ankara’da olmasaydı o hainler bugün nerede olurdu?’’ dedi.

’PARTİMİZE VE LİDERİMİZE

MAHCUBİYET YAŞATAMAYIZ’’

Hayatını milliyetçi ülkücü camia ile iç içe geçirmiş bir birey olduğunu aktaran Başkan Sözlü, ‘’Hüseyin sözlü MHP’li bir belediye başkanıdır, nikahı MHP iledir. MHP’ye zarar verecek en ufak bir düşünceye sahip değildir. 24 Haziran’da bu şuurla MHP liderine mahcubiyet yaşatmayacağız, Cumhur ittifakına tam destek verecek Milliyetçi Hareket Partisi’nin mecliste en güçlü şekilde temsil edilmesi için var gücümüzle çalışacağız.’’ dedi.

Başkan Sözlü konuşmasını sonlandırırken Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 24 Haziran’a dek tüm ekibiyle mesai kavramı olmaksızın çalışacağına yürekten inandığını belirtti ve toplantı sonunda katılımcı bayanlara anneler günü münasebetiyle çiçek takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.