TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anavatan Partisi’nden AK Parti’ye destek ziyareti

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni’ye ziyarette bulunan Anavatan Partisi Ankara ve Adana il başkanları, 24 Haziran Seçimleri’nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2018 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2018 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Anavatan Partisi’nden AK Parti’ye destek ziyareti

 

ADANA(İLKHABER) - AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni’ye ziyarette bulunan Anavatan Partisi Ankara ve Adana il başkanları, 24 Haziran Seçimleri’nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını söyledi.

 

AK Parti Adana İl Başkanlığı’na eş ve çocuklarıyla birlikte gelen Anavatan Partisi heyetini makamında kabul eden Başkan Fikret Yeni, Anavatan Partisi Ankara İl Başkanı Erol Doğan, Anavatan Partisi Adana İl Başkanı Mehmet Üveyik ile il ve ilçe yönetim kurulu üyelerine anlamlı ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ülke olarak önemli bir süreçten geçildiğini hatırlatan Başkan Fikret Yeni, “Böyle bir zamanda siyasi parti gözetmeksizin, bu kutlu davada Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmanızdan dolayı sizleri kutluyorum. Bu davaya sahip çıkmanız bizim açımızdan çok önemli. Ama bilin ki sizin kendi geleceğiniz ve çocuklarımızın geleceği açısından da çok önemli” dedi.

 

Anavatan Partisi Ankara ve Adana il başkanları da, 24 Haziran Seçimleri’nin ülkemizin bekası açısından çok önemli olduğunu belirterek “Bu seçimde biz Türkiye’nin yanı sıra dünya mazlumlarının umudu olan Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Böyle bir zamanda ona destek olmalıyız” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.