TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

M1 Adana’da annelerin sohbeti şimdi bambaşka

M1 Adana AVM “Anneler Günü” sohbeti özel konukları; Hassas Anne – Ece Kumkale, Dinamik Anne – Tuğba Başyiğit ve Bir Anne Tavsiyesi – Şule Alkış’ı 12 Mayıs Cumartesi günü Adana’da M1 Adana AVM’de ziyaretçiler ile buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2018 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2018 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
M1 Adana’da annelerin  sohbeti şimdi bambaşka

  

 

ADANA(İLKHABER) - M1 Adana AVM “Anneler Günü”  sohbeti özel konukları; Hassas Anne – Ece Kumkale, Dinamik Anne – Tuğba Başyiğit ve Bir Anne Tavsiyesi – Şule Alkış’ı  12 Mayıs Cumartesi günü  Adana’da  M1 Adana AVM’de ziyaretçiler ile buluştu.

 

Bu yıl Anneler Günü etkinlikleri çerçevesinde M1 Adana AVM’ye davet edilen özel Anneler; Anneler günü özel sohbeti için  AVM ziyaretçileri ile bir araya geldi. 12 Mayıs Cumartesi günü 18:00 – 20:00 saatleri arasında sosyal medyanın fenomen anneleri Hassas Anne – Ece Kumkale, Dinamik Anne – Tuğba Başyiğit ve Bir Anne Tavsiyesi – Şule Alkış’ın katılımı ile anneler günü sohbetini  gerçekleştirildi.

Türkiye’nin fenomen anneleri;  yaşadıkları tecrübeleri, zorlukları, hem çalışıp hem anne olmayı, çocuklu hayata geçiş, okul seçimi  gibi birçok konuda deyimlerini  M1 Adana AVM ziyaretçileri ile paylaşırken  gelen soruları da cevapladılar.

ANNELERE MÜZİK ZİYAFETİ

M1 Adana AVM 13 Mayıs Pazar günü de anneleri unutmadı. Pazar günü  anneler gününe özel gerçekleştirilen “Müzik Burada” etkinliği ile Seren Aytekin sahne aldı. AVM  ziyaretçileri anneler gününe özel hazırlanmış repertuar ile birlikte birbirinden güzel şarkıları dinleme fırsatı buldular. Cumartesi günü gerçekleştirilen sohbet ve Pazar günü düzenlenen müzik dinletileri Adanalı anneler ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi ile izlendi.

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.