TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelli gençlerden Yıldız’a ziyaret

Adana’da polis üniforması giyen engelli gençler, aileleri ile birlikte Adana İl Emniyet Müdürlüğüne gelerek Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2018 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2018 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Engelli gençlerden Yıldız’a ziyaret


 

 

ADANA (İLKHABER) - Adana’da polis üniforması giyen engelli gençler, aileleri ile birlikte Adana İl Emniyet Müdürlüğüne gelerek Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle engellilerin sosyal hayata katılımını geliştirerek, erişebilirliğin sağlanmasını arttırmak, toplumda engellilik bilincinin olumlu bir süreçte ele alınması amacıyla İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri refakatinde getirilen 24 engelli ve ailelerini makamında kabul ederek onlarla sohbet etti. Yıldız, engelli çocuklara telsizden anons yaptırdı ve onlara çeşitli hediyeler verdi.

Emniyet Müdürü Yıldız, Polis Teşkilatı olarak her zaman engelli bireylerin yanında olacaklarını ifade ederek, engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak ve onlara destek olunması gerektiğini belirtti.  

Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği Başkanı engellilere vermiş olduğu değerden ve göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı, Selami Yıldız’a teşekkür ederek çiçek takdim etti. Yıldız da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.          

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.