TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekilleri adaylarına görkemli karşılama

Seçim takviminin belirlenmesinin ardından AK Parti’den milletvekilliği için başvuru yapan aday adaylarının arasından adaylıkları kesinleşenler, Ankara’dan Mardin’e döndü.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Milletvekilleri adaylarına görkemli karşılama

ADNAN AVUKA  

MARDİN- Seçim takviminin belirlenmesinin ardından AK Parti’den milletvekilliği için başvuru yapan aday adaylarının arasından adaylıkları kesinleşenler, Ankara’dan Mardin’e döndü. Ankara’dan dönen AK Parti Milletvekili Adayları Şeyhmus Dinçer, Cengiz Demirkaya, Veysi Şahin,  Ahmet Munip Yazıcıoğlu ve Ahmet Akay; havalimanında binlerce vatandaş tarafından karşılandı.

Ankara’dan dönenler arasında AK Parti’den milletvekili aday adayı olarak müracaat eden AK Parti Mardin Milletvekili TBMM İdare Amiri Ceyda Bölünmez Çankırı ile babası 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, havalimanında sevgi seliyle karşılandı. Davul zurna ile karşılanan Ceyda Bölünmez Çankırı, Bu kez Mardin’den değil, İzmir 1. Bölgeden Milletvekili aday listesinde yer aldı. Aynı bölgede Başbakan Binali Yıldırım birinci sırada,   Ceyda Bölünmez Çankırı ise 3. Sırada milletvekili adayı oldu. Gönlünün her zaman Mardin’den yana olduğunu belirten Ceyda Bölünmez Çankırı, “Sağ olur var olun, sizleri çok özleyeceğiz, her fırsatta Mardin’e geleceğiz” dedi.

Adaylarla birlikte Hava limanına gelen AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “Bu güzel karşılamayı bize nasip eden Allah ve siz değerli hemşerilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu coşku ve bu halkın güzel gülüşleri ile Allah kısmet ederse 24 Haziran seçim zaferinin sevincini yaşayacağız ve 25 Haziran günü büyük bir coşku ile zaferimizi kutlamış olacağız” dedi. Büyük bir kalabalık tarafından karşılanan adaylar hava limanının kapısından çıkmakta zorlandılar.

Hava limanında davul zurna ve çiçeklerle karşılanan adaylar daha sonra Cengiz Demirkaya’nın ilçesi olan Kızıltepe’ye hareket ettiler.

VEYSİ ŞAHİN YÜZLERCE KONVOYLA  KARŞILANDI

24 Haziran yapılacak milletvekili seçimlerinde Ak Parti 3. Sırada Mardin Milletvekili adayı olan Veysi Şahin de Mardin’de hemşerilerinin sevgi seliyle karşılandı.  Şahin, kendisini karşılayan binlerce vatandaşla selamlaşarak Kızıltepe’ye, oradan da Midyat ilçesine gitti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.