TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kendileri küçük şovları büyük

Adana’nın Yüreğir ilçesinde başarılı eğitim sergileyen Seniha Çobanoğlu İlkokulu sosyal etkinliklerde farkındalık yaratıyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2023 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kendileri küçük şovları büyük

Tevfik DİNÇKALMIŞ

ADANA (İLKHABER)-Adana’nın Yüreğir ilçesinde başarılı eğitim sergileyen Seniha Çobanoğlu İlkokulu sosyal etkinliklerde  farkındalık yaratıyor.

Seniha Çobanoğlu İlkokulu yıl sonu müzik ve dans gösterisi gerçekleştirdi.  Okul içerisinde gerçekleştirilen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardıdan 4. sınıf öğrencileri, İngilizce Öğretmeni Esra Hoşceylan rehberliğinde hazırlamış oldukları yıl sonu müzik ve dans gösterisini sergiledi. Etkinlite öğrencileri Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, Okul Müdürü Abdullah Kayadurmuş, müdür yardımcıları Serkan Koluçolak, İbrahim Gezgin, Mehmet Kurt ve veliler katılalarak izledi. Derslerde olduğu kadar, sanat ve sportif çalışmalarına verdiği önemle bireyin gelişimini hedefleyen Seniha Çobanoğlu İlkokulu muhteşem yıl sonu müzik ve dans gösterisi  tam not aldı. Gösteriyi izleyen veliler ve davetliler Seniha Çobanoğlu 4.sınıf öğrencilerinin profesyonel sanatçılardan farklı olmadığını, gösterinin çok etkileyici olduğunu ifade ettiler.

Seniha Çobanoğlu İlkokulu Müdürü Abdullah Kayadurmuş, öğrencilerin kişisel yeteneklerini her alanda ortaya çıkarmayı amaçladıklarını, eğitimde olduğu kadar sanatta da bunu gerçekleştirdiklerini belirtti. Kayadurmuş, “Öğrencilerimizi bu özel günde yalnız bırakmayan başta Yüreğir Kaymakamımız Fatih Genel’e ve alkışlarıyla desteklerini esirgemeyen velilerimize ve muhteşem bir gösteri sunan öğrencilerimizi mesai saatlerin dışında hafta sonları da dahil olmak üzere sabah erken saatlerden gece geç saatlere kadar okulda kalıp, gecesini gündüzüne katarak hiçbir iş ve masraftan kaçınmadan çocukların hayatlarında çok güzel bir anı olarak kalacak olan bu muhteşem gösteriyi hazırlamış olan Ingilizce Öğretmenimiz Esra Hoşceylan’a sabrı ve özverisi ve başarısından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

İngilizce öğretmeni Esra Hoşceylan gösteriye katkı sunanlara teşekkürlerini sunarak, “Seniha Çobanoğlu İlkokulu 4.sınıf öğrencilerinin hazırlamış oldukları muhteşem gösteride katkıları bulunan başta Okul Müdürü Abdullah Kayadurmuş’a müdür yardımcıları Serkan Koluçolak,İbrahim Gezgin’e  ve Mehmet Kurt’a ,sınıf öğretmenleri Özkan Oto, Hayal Genç, Anasınıfı öğretmenlerinden Zeynep Temel Yastı, Sera Alp, Zeynep Peker’e, personel Elif Karacatilki, Süleyman Gökçe ve son olarak Akgül kostümden Figen Akgül ve Mustafa Akgül’e okulum adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

İki buçuk aylık yoğun bir çalışmanın ürünü olan gösterinin sunumunu 4-G sınıfı öğrencisi Eylül Çalışkan yaparken, İngilizce öğretmeni Esra Hoşceylan rehberliğinde hazırlamış oldukları yıl sonu müzik ve dans gösterisi program şu şekilde oldu, “Bana eller ver (şarkı) Rüzgar (şarkı) Sen gidice bak neler oldu (şarkı) ,La Isla Bonita ve Conga (şarkı ve sansa gösterisi) Nemred'un kızı,(türkü) Mardin kapısı (türkü) Salla gitsin,(oryantal ve hip hop dansı) Barbie Girl ( ingilizce şarkı), El ayin Muleyyeti (arabça şarkı), Makina (zumba dansı),Çay elinden öteye(karadeniz türküsü ve horon),Senden başka (şarkı)Yaparım bilirsin (şarkı) Bailalo (zumba dansı) ve hayat bayram olsa(tüm öğrencilerin katılımı)

Gösteride şarkı söyleyip dans ederek görev alan yetenekli öğrencilerin isimleri ise şunlar;4-A sınıfından Melisa Bildirir,Gökçe Damdelen,Ege Ergin,Özge Ergüler, Aleyna Süslü,Emir Tahir Birliktü ve Cansu Bozkurt . 4-C sınıfından Sultan  Eraslan,Şevval Abacan,Esma Akbay,ve Hakan Boğaç. 4-D sınıfından Yusuf Sunet,Emirhan Acar ve Gökay Gökduran. 4-E sınıfından Mislina Akarmut,Ayşenur Durmuş,Cennetnur Piçli,Gizem Çebiç,Behiye Koç,Mahmut Dinçer,Nehir Bebek ve Umut Aktaş. 4-F sınıfından Nehir Feride Akman,Şükrücan Ayar,Melisa Söğür,Eymen Poyraz,Emine Özmen,Şevval Solmaz, Hüseyin Emre Kacur,İlknur Şenpınar,Sümeyye Şahin ve Ramazan Sakar. 4-G sınıfından Yrennur Özdaş,Gülsüm Doğanlı,Sıla İpek,Kenan Ege Gökçe,Ayşe Akkoca ve Eylül Çalışkan. 4-H sınıfından Meleknaz Özdemir ve Yakup Çelik. 4-I sınıfından Utku Budak,Mahmut Toktamış Osman Saltaş,Duygu Hüviyetli ve Esmanur Pınar, 2-G sınıfından Fatma Havut. 2-I sınıfından Vahide El Abdullah ve konuk öğrenci Hazal Arslan.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.