TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esnaf sarayı

Adana ESOB Başkanı Sözütek, Adana Valisi Demirtaş’a ziyaretinde yeni projesini açıkladı:

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Esnaf sarayı

ADANA(İLKHABER) -  Adana ESOB 26. Olağan Genel Kurulu'nda seçimi kazanarak görevine devam eden Başkan Nihat Sözütek ve yeni yönetim kurulu üyeleri, görev bölümü sonrası Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ı makamında çiçekle ziyaret, çalışma ve hedeflerini anlatarak, destek istediler.

 

Vali Demirtaş tarafından "Allah hayırlı uğurlu eylesin, esnaflarımıza da hayırlı olsun" diyerek sıcak bir şekilde karşılanan Birlik Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekili Mustafa Göktaş ve Kenan Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri, kendilerini tanıttıktan sonra esnafın genel durumu, talep ve beklentilerini de dile getirdiler.

 

Başkan Sözütek, yeni dönemde hayata geçirmeye planladıkları ilk projelerinin başında Ceyhan ve Kozan'a Esnaf Sarayı yaptırmak olduğunu, bunun için de başta Valilik ve Belediyeler olmak üzere tüm kurumların desteğini beklediklerini ifade etti.  Sözütek, ayrıca ülkenin dört bir yanını saran AVM ve Zincir Marketler nedeniyle, küçük esnaf ve sanatkarın kepenk kapattığını belirterek, açılış ve kapanış saatlerinin 09.30 ile 19.30 ile sınırlandırılmasını ve Pazar günleri de kapalı tutulmaları gerektiğini belirtti.  Ayrıca, şehir merkezinde dar alanlarda sıkışmış esnaflara site yapılması konusunda da destek isteyen Sözütek, Marangoz - Mobilyacılar Esnaf Odası Üyeleri'nin acilen bir yer istediklerini ifade etti.

 

Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Marangoz - Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı da, Vali Demirtaş'a hazırladıkları proje ve belirlenen yer konusunda Vali Demirtaş'a bilgi verirken, yer gösterilmesi halinde çalışmalara derhal başlayacaklarını söyledi.  Vali Demirtaş da, her zaman esnaf ve sanatkarların yanında ve destekçisi olduklarını belirterek, konunun Vali Yardımcısı Murat Sözen tarafından takip edildiğini, kendisine giderek meseleyi olgunlaştırabileceklerini söyledi. 

 

Ziyaretlerinden dolayı Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek ve Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkür ederek, başarılar dileyen Vali Mahmut Demirtaş, esnafın daima yanlarında olmaya devam edeceklerini vurguladı ve tüm esnafa bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

 

Ziyaret sonrası Başkan Sözütek ile Yönetim Kurulu Üyesi Avcı, Vali Yardımcısı Murat Süzen'i ziyaret ederek, proje hakkında bilgi vererek, yer tahsisi konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.