TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güçlü Türkiye çıkacak

AK Parti Adana İl Başkanı Yeni, Ceyhan Belediyesi’nin verdiği iftarda, 24 Haziran’da milletin kendi geleceğini belirleyeceğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Güçlü Türkiye çıkacak


ADANA(İLKHABER) - Ceyhan Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle Şahin Özbilen mahallesinde düzenlenen iftar yemeği programı büyük ilgi gördü.

Ceyhan Belediyesi tarafından bu yıl Ramazan ayı iftar yemeği programı Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni’nin katılımıyla Şahin Özbilen mahallesinde düzenlendi. Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği iftar programı öncesi Kuran-ı Kerim tilaveti okundu ve dualar edildi.

İftar yemeği öncesi bir konuşma yapan Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını, hem Ülkemiz için hem de mazlum coğrafyalar için barış ve huzur getirmesini diledi.

 

Yaklaşan seçimin önemine dikkat çeken Başkan Boydak, “ 35 gün sonra 24 haziran 2018 günü bir seçim yapacağız. Bu seçimin bugüne kadar olan seçimlerden çok önemli bir farkı var. Bütün Dünya’nın emperyalist Ülkelerin gözleri şuanda bizim Coğrafyamızda; Bizim Coğrafyamızdaki mazlum milletlerle uğraşmaya devam ediyorlar. Bütün Dünya’yı dize getirseler bizi dize getiremeyecekler, bizimle uğraşmaya devam edecekler, çünkü biliyorlar ki tarih boyunca İslam’ın bayraktarlığını yapmış olan bu millet yine İslam’ı ayağa kaldıracak ve bayraktarlık yapacaktır. Recep Tayyip Erdoğan’ın bu Vatana sahip çıkacak tek Cumhurbaşkanı adayı olduğunu da anlatmak bizim vatan borcumuz. Allah’ın izni, sizin desteğinizle ve Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğiyle biz 2023 de ilk ona, ondan sonrada Dünya liderliğine, 2053’leri hedef seçtik” diye konuştu.

 

Adana Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni ise, “24 Haziranda millet olarak kendi geleceğimizi Devletimizin bekasını geleceğe taşıyacak güçlü bir Türkiye yaratacak, iradeyi hep beraber sandıktan çıkaracağız. Dışa bağımlı olmayan, artık üzerinde oyunlar kurulu olmayan, tam aksine kendi kurduğu oyunu oynayan güçlü Türkiye'nin yaratılmasından rahatsız olanlar kendi ecdatları gibi bizim ecdadımız üzerinde yüzyıllardır kurulmaya çalışılan oyunların bir perdesini daha şuanda ortaya koyuyorlar. Bu Devleti güçlü bir hale getirmiş, Türkiye Cumhuriyeti devletini güçlendirmiş Recep Tayyip Erdoğan'a en güçlü desteği 24 Haziranda sandıkta oy vererek gerekli cevabı verecektir” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.