TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halıcıoğlu: Halkımız artık tamam diyor”

CHP Adana milletvekili adayı Sıdıka Halıcıoğlu, durmaksızın çalışıyor

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2018 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2018 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Halıcıoğlu: Halkımız artık tamam diyor”


ADANA(İLKHABER)-CHP Adana Milletvekili Adayı İş Kadını Sıdıka Halıcıoğlu Partisinin 24 Haziran seçimlerinde başarılı olabilmesi için İl Başkanlığının belirlediği proğram çeçevesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor..

Kurduğu çalışma ekibiyle hergün yeni bir alanda parti proğram ve seçim vaatlerinin yer aldığı broşürleri halka dağıtarak partisine oy isteyen Milletvekili Adayı Halıcıoğlu seçmenlerden büyük ilgi görüyor..

CHP İl Başkanlığının belirlediği proğram çerçevesinde Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Çukurova İlçe Başkanı,Milletvekili Adayları ve yöneticilerle birlikte Kenan Evren Kapalı Semt pazarı ve Yurt Mahallesi Pazarlarında seçim çalışması yürüten Halıcıoğlu beraberindeki heyet ile birlikte halka, “Artık tamam,bu kez oylar CHP'ye, oylar sayın Muharrem İnce'ye” dediler..

Halıcıoğlu" Artık Tamam diyerek çıktığımız bu yolda halkımızın büyük ilgisiyle karşılaşıyor ve mutlu oluyoruz. İnanıyorum ki halkımız Millet İttifakına sahip çıkarak, sayın İnce'yi Cumhurbaşkanı,CHP'yi İktidar yapacaktır" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.