TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halka hizmet hakka hizmet

AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Demirkaya, gittiği her yerde sevgi seliyle karşılanırken, kendileri için çalışacağını söyledi:

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2018 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2018 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Halka hizmet hakka hizmet


ADNAN AVUKA

MARDİN(İLKHABER)-AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Cengiz Demirkaya, gece gündüz demeden çalışıyor. Gittiği her yerde halkın sevgi seliyle karşılanan Cengiz Demirkaya, “Halka hizmet Hakka hizmettir” dedi. Bölgenin her türlü sorununu çok iyi bilen ve sorunların çözümü için daima çalışan Cengiz Demirkaya, Mardin’in elektrik sorununun çözülmesi için de girişimlerde bulunmuştu. Demirkaya, “Elektrik sorununun çözümü için çalışacağım. Seçilmemle birlikte ilk yapacağım hizmet il ve ilçelerin elektrik sorununu çözmek olacaktır” dedi.

Gittiği her yerde halkın bağrına bastığı Demirkaya kadın erkek herkesin de hayır dualarını alıyor. Hizmet için yola çıktığını belirten Demirkaya, “  Ben hizmet için yola çıktım, bu yol büyük reis ve dünya lideri Recep Tayip Erdoğan’ın yoludur. Ve ben de bu yolda bir neferim.   24 Haziran seçimleri  ülke ve dünya insanları için çok önem taşımaktadır. Zalimlere, terör örgütlerine ve insan  katliamlarına, bu katliamları seyreden insanlara karşı dik duran  ve büyük cesaretle karşı çıkan liderimiz için yola çıktım. Allah  dünya lideri Recep Tayip Erdoğan’ı ülkemizin ve dünyanın başından eksik etmesin.  Yolumuz ülkenin kalkınması için çalışma yoludur, yolumuz insanlık için canımız siper etme yoludur.  Canımızı bu vatana feda etmeye hazırlandık” dedi.

CENGİZ DEMİRKAYA KİMDİR?

1968 yılında Mardin'in Kızıltepe ilçesinde doğan Cengiz Demirkaya, ortaöğrenimini Mardin'de tamamladı. Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun olan Demirkaya, tarım sektörüne yönelik kurduğu aile şirketinde yöneticilik yaptı. AK Parti teşkilatında çeşitli görevleri üstenen Demirkaya, son olarak AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanlığı görevini yaptı. Demirkaya, evli ve 4 çocuk babasıdır.

7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi 25. Dönem milletvekili adayı olan Demirkaya, 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili  seçimlerinde  yine Ak Parti’den Mardin Milletvekili Adayı olarak çalışmalarını sürdürüyor. 





 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.