TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

M1 Adana’da renkli Ramazan eğlencesi

M1 Adana AVM, dünden bugüne hayata geçirdiği sayısız organizasyon ve etkinlikle bölgenin sosyal yaşamına Ramazan ayı boyunca da renk katmaya devam edecek! Ramazan ayı boyunca düzenlenecek aktiviteler ile “Daha Eğlenceli Ramazan” yine M1’de olacak!

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2018 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2018 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
M1 Adana’da renkli Ramazan eğlencesi


ADANA(İLKHABER) - M1 Adana AVM, dünden bugüne hayata geçirdiği sayısız organizasyon ve etkinlikle bölgenin sosyal yaşamına Ramazan ayı boyunca da renk katmaya devam edecek! Ramazan ayı boyunca düzenlenecek aktiviteler ile “Daha Eğlenceli Ramazan” yine M1’de olacak!

  Ramazan ayı ile birlikte başlayan fasıl etkinlikleri ile  Ramazan’a  merhaba diyen M1 Adana AVM, hafta içi ve hafta sonları düzenlenen birbirinden eğlenceli ve renkli aktiviteler ile bu  Ramazan ayında da Adanalıların eğlence odağı olmaya devam edecek. Gönülleri huzurun müziği ile dinlendiren fasıl ekibi Ramazan ayı boyunca her Cuma-cumartesi-Pazar günleri saat 18:00’de M1 Adana AVM ziyaretçilerine fasıl ziyafeti sunacak.

 “M1 Adana’da “Tiyatro” şimdi çok daha başka!..”

 M1 Adana AVM’de geçtiğimiz Ramazan ayı  boyunca çocuklara yönelik  tiyatro gösterileri ile büyük ilgi gören “Ulusal Tiyatro Grubu” bu yıl yine M1 Adana’da çocuklar ile buluşuyor.   Çocuklara neşeli bir Karne Hediyesi olarak planlanan tiyatro etkinlikleri 8-9-10 Haziran günlerinde düzenlenecek.  08 Haziran Cuma günü başlayacak olan tiyatro gösterilerinde ilk gün “Kırmızı Başlıklı Kaz” oyunu sahnelenecek. 09 Haziran cumartesi günü “ Sportmen Kral” ve son olarak  10 Haziran Pazar günü “Alaaddinin Sihirli lambası” oyunu sahnelenecek.  3 gün boyunca 18:00 ve 19:00 saatlerinde 2 seans olarak sahnelenecek olan oyunlar ile “Tiyatro Yeniden” ekibi  M1 Adana AVM’de çocukları yine  sanat ile buluşturacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.