TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir eksikliği giderdik

Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan, Doğankent Aile Sağlığı merkezi, semt polikliniği ve 112 Acil Servis’i hizmete açtı

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2018 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2018 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bir eksikliği giderdik


ADANA(İLKHABER) - İnşaatı Yüreğir Belediyesi tarafından yapılan Doğankent Aile Sağlığı Merkezi, Semt Polikliniği ve 112 Acil Servis'i düzenlenen törenle hizmete açıldı. 560 metrekare alan üzerine yapılan merkezde 7 adet muayene odası, acil müdahale odası, 2 adet laboratuar, radyoloji odası, 2 adet aşı ve bebek izleme odası bulunuyor. Sağlık Merkezi 7 gün 24 saat hizmet verecek. Sağlık merkezinin bölgede önemli bir eksikliği gidereceğini belirten Başkan Çelikcan ''Bölgede vatandaşlarımızın böyle bir yer için yoğun talebi verdi. Yüreğir Belediyesi olarak hizmet binasını yaparak böyle bir hizmetin bölgeye gelmesini sağladık. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.'' dedi.

 

 Doğankent Aile Sağlığı Merkezi, Semt Polikliniği ve 112 Acil Servisinin açılışını AK Parti Adana Milletvekilleri M. Şükrü Erdinç, Talip Küçükcan, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer  ve vatandaşlarla birlikte yaptılar.

 

Açılış töreninde bir konuşma yapan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan tesisisin yapılmasında emeği geçen eski ve yeni valilerimiz başta olmak üzere Adana Milletvekillerine ve Sağlık Komisyonu Başkanı Necdet Ünüvar'a teşekkür etti. Seçilmiş veya atanmış olsun herkesin görevinin vatandaşa hizmet olduğunu belirten Başkan Çelikcan ''Hepimiz vatandaşımıza hizmet için buradayız.  Biz yaklaşık 600 metrekare kapalı alana sahip bu tesisisin yapımını üstlendik. Sağlık Müdürlüğümüz ise personel ve malzeme takviyesi yaparak buranın açılması sağlandı.  Bölgedeki vatandaşlarımıza şifa merkezi olur inşallah. Tesisimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.'' dedi.

 

 ERDİNÇ; ''BÖLGENİN İHTİYACI VARDI''

 

Ak Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç bölgenin ihtiyacı olan bir meseleye hep beraber bir neşter vurduklarını belirterek ''Ben buradan Yüreğir Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan'a teşekkür ediyorum. Bölgenin böyle bir ihtiyacı olduğunu söylediğimizde bizi kırmadı. Güzel bir tesis yaparak Sağlık Müdürlüğümüze bağışladı. Kendisinden Allah razı olsun. Milletvekili arkadaşlarıma ve valilerimize de teşekkür ediyorum. Bölgemizin çok önemli bir eksikliğini gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz.'' şeklinde konuştu.

 

Adana Valisi Mahmut Demirtaş ise vatandaşa hizmet etmek için bulunduklarını belirterek ''Bu hizmetin yapılmasında emeği geçen Milletvekillerimize, Bakanlarımıza ve Yüreğir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bölgede önemli bir eksikliği giderecek olan sağlık merkezimiz hayırlı olsun.'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.