TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Veysi Şahin, dur durak bilmiyor

AK Parti Mardin milletvekili adayı TBMM 21. Dönem milletvekili Veysi Şahin, 45 derece sıcağa aldırmadan köy köy dolaşıp AK Parti’ye oy istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2018 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2018 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Veysi Şahin, dur durak bilmiyor

 

ADNAN AVUKA

MARDİN(İLKHABER)-AK Parti Mardin milletvekili adayı TBMM 21. Dönem milletvekili Veysi Şahin, 45 derece sıcağa aldırmadan köy köy dolaşıp AK Parti’ye oy istiyor.

Her kesimden vatandaşın gönlünde taht kurmayı başaran Ak Parti Milletvekili Adayı Veysi Şahin, hiç kimsenin dışarı çıkmaya cesaret edemediği 45 derece sıcakta, ilçe ilçe, köy köy dolaşıp partisine oy verilmesini istiyor. Ekibiyle birlikte arı gibi çalışan Şahin sabahın erken saatlerinde kalkıp Midyat, Nusaybin, Kızıltepe, Artuklu ve Derik ilçelerinde ekip çalışması yaparak vatandaşları ziyaret ediyor. Esnafı, köylüyü ve tüm vatandaşları ev ev dolaşarak ziyaret eden Şahin, istikrarlı bir ülkenin yaratılması için, huzur ve güven için destek istedi.

 TBMM'de 21. Dönem Milletvekili olarak görev yapmış olan AK Parti Milletvekili Adayı Veysi Şahin’e başta DYP’li  eski  arkadaşları olmak üzere bir çok partiden dostları da destek veriyor. Şahin, yıllardır siyasetin içinde olan arkadaşlarının kendisine destek olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirtiyor. Yıllarca birlikte siyaset yaptığı aşiret liderleri ve kanaat önderlerini de ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Şahin, onlardan AK Parti’ye destek vermelerini istedi. Destek olmaları için kendilerini ziyarete gelen Veysi Şahin’e “Yıllarca birlikte siyaset yaptık. Veysi Şahin neredeyse biz oradayız” diyen dostları Şahin’in destek isteğini geri çevirmedi.

AK Parti Milletvekili adayı Veysi Şahin, Şahin,  Cengiz Demirkaya, İbrahim Kösen, 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez ve AK Parti il ve  Kızıltepe ilçe Teşkilatıyla birlikte Kızıltepe'de bir dizi ziyarette bulundu.  Veysi Şahin, Kızıltepe'de geçmişte beraber siyaset yaptığı, Mehmet Hadi Kahraman, Şehmus Gökçen, Maşuk Nas, Hüseyin Yaşin, Edip Çeçen,  İbrahim Şimşek, Süleyman Özmen ve Mehmet Ali Vural'ın da aralarında bulunduğu dostlarını ziyaret ederek 24 Haziran seçimleri için AK Parti'ye destek istedi.

GÜÇLÜ HÜKÜMET İÇİN GÜÇLÜ DESTEK

Türkiye'nin AK parti İktidarı boyunca yeniden inşa ve ihya edildiğini belirten Veysi Şahin,  “ Sayın Cumhurbaşkanımız ve partimizin genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan yaptığı icraatlarıyla sadece Türkiye’de değil ayın zamanda bir dünya lideri olmuştur.   Erdoğan yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Zalimlere karşı dik duran, mazlumlara kucak açan liderimiz Erdoğan’ın yolundayız” dedi.

AK Parti'nin Türkiye'de herkesi ve herkesimi kucaklayan, merkezine insanı koyan bir hizmet siyaseti anlayışı içerisinde günümüze kadar geldiğini belirten Veysi Şahin, "Ben siyasetin içinden gelen ailece siyasetle mesaisi olan bir hemşerinizim. AK Parti olmadan önceki eski Türkiye'yi de biliyoruz, AK Parti'den sonraki Yeni Türkiye'yi de biliyoruz. AK Parti hükumetlerinin Türkiye'de estirdiği değişimi, topluma dokunan devrim niteliği taşıyan düzenlemeleri, vatandaşları merkeze koyan insan odaklı hizmet anlayışıyla yaptığı sosyal icraatları anlatmakla bitiremeyiz. Denizlerin altından kıtaları birleştiren, Dağları delip tünel geçitlerle şehirleri birleştiren, hızlı trenlerle yenilenen demir ağlarıyla mesafeleri yakın eden, Havayollarını halkın yollarına çeviren ve bütün bu saydıklarımızla birlikte; sağlıktan ulaşıma varana kadar, dili, dini, etnik kökeni ve bölge ayrımı gözetmeden  herkesi ve herkesime eşit bir şekilde hizmet götüren tek parti, AK Parti olmuştur. Geriye dönüp baktığımızda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemiz ve milletimize hizmet etme yolunda karşı karşıya kaldığı sıkıntıları hepimiz biliyoruz. Milletine sevdalı olan Sayın Cumhurbaşkanımızın bu millet için yaptığı ve saymakla bitiremeyeceğimiz bu fedakârlıklarına borçlu kalmamak adına gecemizi gündüze çevirdik.  Vakit Mardin'in Vaktidir. Vakit Türkiye'mizin Vakti'dir. 7/24 Dur durak bilmeden, yorulma nedir bilmeden şehrimizde, mahallemizde, köyümüzde çalmadık kapı bırakmadan, sıkılmadık el bırakmadan çalışmaya devam ediyoruz. Bir gün Midyat'ta, Öbür gün Nusaybin'de, Derik'te, Kızıltepe'de, Artuklu'da ve hemen bütün ilçelerimizde ulaşabildiğimiz bütün hemşerilerimize, AK Parti'de vaktin "Mardin Vakti" olduğunu anlatıyoruz. 24 Haziran'da İnşallah hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hem de Ümmet coğrafyasının ortak umudu, Türkiye'mizi yaptığı sosyal ve ekonomik yatırımlarla adeta yeniden ihya ve inşaa eden mazlum hamisi olan AK Parti' hükümetinin mecliste güçlü bir şekilde olmasını sağlamak için Mardin'den güçlü bir destek vermiş olacağız" dedi.

         VEYSİ ŞAHIN “MARDİN SORUNLARINI ADIM GİBİ BİLİYORUM”

AK Parti'nin bölgedeki refahın, mutluluğun, huzurun ve sevginin  artırımına yönelik yeni projelerin üzerinde yoğunlaştığını belirten Şahin,”AK Parti'nin güçlü iktidarıyla bölgenin ve Mardin'in önümüzdeki süreçte çok daha iyi noktalara geleceğini ben burada kesinlikle belirtmekte fayda buluyorum” dedi.

Milletten destek alarak meclis çatısı altında bu projelerin daha hızlı bir şekilde bölge insanıyla buluşmasına katkıda bulunmaya çalışacaklarını kaydeden Şahin, "Mardin ve aşağı Kızıltepe Ovası Türkiye'nin tarımsal üretimi anlamında çok önemli bir yere sahip. Biz bu ovadaki ürün çeşitliliğini arttırmak, yılda alınan yaygın ürün sayısının en az üç ürüne çıkarmak gerektiğinin farkındayız. Kızıltepe Ovası'nın su sorununu gidermek için GAP Sulama Kanallarının biran önce bu topraklara ulaştırılması gerekiyor. Yakın zamanda bu çalışmaların hızlandığına memnuniyetle şahit olduk. İnşallah bu çalışmalara son noktayı bizler koyacağız. GAP ile birlikte; Enerji kesintisi sorununu da böylelikle bu milletin yaşamından çıkarmış olacağız.  Tarihi İpek Yolunu, Mardin Çevre Yolu Projesini, 2. Organize sanayi Bölgesini, Lojistik Merkezini, Hızlı Tren Projesini, Mardin Kalesinin Turizme açılması projelerinin hızlandırılması için hep birlikte meclis çatısı altında arkadaşlarımızla birlikte çalışacak, Mardin'in kazanımlarına yeni kazanımlar ekleyeceğiz inşallah." diye konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.