TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çevreciler iftarda buluştu

5 Haziran Dünya Çevre Günu etkinlikleri kapsamında bir araya gelen çevreciler, akşam da iftar yemeğinde buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2018 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2018 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çevreciler iftarda buluştu

ADANA(İLKHABER) - 5 Haziran Dünya Çevre Günu etkinlikleri kapsamında bir araya gelen çevreciler, akşam da iftar yemeğinde buluştu. Geleneksel olarak 5 Haziran Düna Çevre Günü’nde bir araya gelerek, çevrenin korunmasına yönelik çalışmalar yaptıkarını ifade eden Çevre Girişimi Platformu Başkanı gazeteci Zeki Durak, bu gezegende yalnız olmadıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Havanın, suyun ve toprağın korunması lazım. Yoksa gelecek nesillere yeşil alanlar barıkamayız. Bunun için çevreci kuşaklar yetiştirmeliyiz. Bunun için de ülkemizi yöneten siyasilerin çevrenin korunmasına yönelik önlemler alması lazım. Bizler Adanalı çevevreciler olarak, bugün olduğu gibi yarın da çevreden yana tutumumuzu kararlı bir şekilde sürdüreceğiz. Bu gecemize destek olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e çok teşekkür ediyoruz.”

Çevre Girişimi Platformu ile Dostluk Spor’un birlikte yaptığı çevre etkinliklerini çok sayıda gerçekleştirdiklerini ifade eden Dostluk Spor Hocası Emel Özaltın ise, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 “Yaklaşık 10 yıldır çevre girişimi ve dostluk sporun birlikte yaptığı çevre etkinlikleri sadece ülkemizde değil yurt dışında da bilinir hale geldi. Adanalı çevreciler olarak önümüzdeki süreçte dernekleşerek bu faaliyetlerimizi daha yaygın hale getireceğiz. Çevrecilik sözde olmaz özde olur. Bu sevgiyi çocuklarımız ve torunlarımıza bırakarak daha yaşanabilir bir Dünya oluşturmak zorundayız. İftar etkinliğinde bizleri biraraya getiren çevre dostu Zeki Durak’a çok teşekkür ederim.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.