TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yerel medya Mersin’de buluştu

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Adana İl Müdürlüğü tarafından Organize edilen Yerel Medya Buluşması Mersin’de gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2018 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2018 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yerel medya Mersin’de buluştu


 

Süreyya URİ

MERSİN(İLKHABER)-Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Adana İl Müdürlüğü tarafından Organize edilen Yerel Medya Buluşması Mersin’de gerçekleştirildi. Basın Yayın ve Enformasyon Adana İl Müdürü Mustafa Keleş’in ev sahipliği yaptığı medya buluşması Mersin Divan Otel’de yapıldı. Toplantıya Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Demirtaş, BYEGM Adana Şube Müdürü Naci Dönmez ve diğer kurum çalışanları  ile Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay’dan gelen gazeteciler ve gazete sahipleri katıldı.

Yerel Medya sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, sorunlara çözümler arandı. Radyo, televizyon ve yazılı basının sorunlarının tek tek dile getirildiği toplantıda, çözüm önerileri  tartışıldı. Gazeteciler, Sarı Basın Kartlarının eski işlevselliğine kavuşturulmasını isterken,  gazetecilerin çalışırken karşılaştıkları zorluklar dile getirildi. Yayın kuruluşlarının yaşadığı sorunların aktarıldığı toplantıda gazeteciler sorunlarına kalıcı çözümler getirilmesini istedi.

Toplantının ardından gazeteciler BYGEM tarafından verilen iftara katıldı

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.