TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Demirtaş, sevgi evlerinde çocukların bayramını kutladı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, gün içerisinde gerçekleştirdiği bayramlaşma ziyaretleri kapsamında, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde barınan yaşlılar ile Sevgi Evleri’nde kalan çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2018 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2018 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Vali Demirtaş, sevgi evlerinde çocukların bayramını kutladı


ADANA(İLKHABER) – Adana Valisi Mahmut Demirtaş, gün içerisinde gerçekleştirdiği bayramlaşma ziyaretleri kapsamında, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde barınan yaşlılar ile Sevgi Evleri’nde kalan çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

 

Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaret ettiği Huzurevi’nde barınan yaşlıların ellerini öperek hal ve hatırlarını soran ve bayramlarını tebrik eden Vali Mahmut Demirtaş, toplumun tüm kesimlerinin yaşlılara ilgi, sevgi ve şefkat duyması gerektiğini vurguladı.

 

Daima yanlarında olacaklarını ifade ettiği yaşlılara sağlık ve mutluluk temennisinde bulunan Vali Mahmut Demirtaş, daha sonra Sevgi Evleri’ni ziyaret ederek çocukları sevdi ve çeşitli hediyeler vererek bayramlarını kutladı.

 

Ziyaretleri sırasında çocuklara, yaşlılara ve yardıma ihtiyaç duyan herkese sahip çıkmanın önemini vurgulayan Vali Demirtaş, “sosyal devlet olmanın bir gereği olarak, devletimizin ve hükümetimizin destekleriyle, yaşlılarımızı, çocuklarımızı ve tüm ihtiyaç sahiplerini sahiplenmeye, onları koruyup kollamaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.