TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenomen Söyletmez, hayranlarıyla buluştu

İnternet Film Veritabanı (IMDb) sitesinde Türk filmleri arasında rekora giden Cumali Ceber 2’nin Adana özel gösterimi bir alış veriş merkezinde gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2018 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2018 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Fenomen Söyletmez,  hayranlarıyla buluştu

 

 

ADANA(İLKHABER) – İnternet Film Veritabanı (IMDb) sitesinde Türk filmleri arasında rekora giden Cumali Ceber 2’nin Adana özel gösterimi bir alış veriş merkezinde gerçekleştirildi. Filmin başrol oyuncusu Halil Söyletmez’in katılımıyla gerçekleştirilen özel gösterim, AVM ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi gördü.

 

Cumali Ceber 2’nin fenomen karakteri Söyletmez’in sosyal medya platformu Instagram’da başlattığı Cumali Ceber karakterinin ikinci filmi Adanalı sinema severlerle buluştu. Avşar Sineması’nda yapılan özel gösterimi öncesi seyircilerle sohbet eden Söyletmez, merak edilen soruları cevapladı. Çekimleri Adana, Antalya ve Hatay’da gerçekleştirilen Cumali Ceber 1 filminin izleme rekoru kırdığını söyleyen Halil Söyletmez, devam filminden yeni bir rekor beklediğini kaydetti. Söyletmez, “Cumali Ceber 2 filmi, konu olarak ilk filmden oldukça farklı. İzleyiciyi kahkahaya boğacak çok güzel bir film yaptık. Sosyal medyadan çok olumlu yorumlar alıyoruz. Adanalı seyircilerimizin de yorumlarını merakla bekliyoruz.’’ dedi. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.