TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demirtaş’tan seri bayram ziyareti

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Asri Mezarlığı ve Buruk Mezarlığı’ndaki şehitlikleri ziyaret edip, şehit yakınları ile bir araya gelmesinin ardından, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü personeli ile bayramlaştı.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2018 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2018 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Demirtaş’tan seri bayram ziyareti

 

ADANA(İLKHABER) – Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Asri Mezarlığı ve Buruk Mezarlığı’ndaki şehitlikleri ziyaret edip, şehit yakınları ile bir araya gelmesinin ardından, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü personeli ile bayramlaştı.

Bayramlaşma ziyaretleri sırasında ilk olarak Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret eden Vali Demirtaş, bayramlarını kutladığı itfaiye ve zabıta personeline, çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve görevlerinde başarılar diledi.

Vali Demirtaş, itfaiye ve zabıta personelinin bayramını kutlamasının ardından İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek, ülkenin her köşesinde vatan ve millet için görev yapan jandarma teşkilatı mensuplarının Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü personeli ile Polisevi’nde bir araya gelen Vali Mahmut Demirtaş, toplumsal huzurun sağlanması, vatandaşların huzur ve güveninin tesis edilmesi yolundaki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiği emniyet teşkilatı personelinin Ramazan Bayramı’nı kutladı ve huzurlu bir bayram temennisinde bulundu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.