TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Aksiyon sahnesi’nden 4 kilo esrar çıktı

Adana’da polis, durumundan şüphelendiği bir otomobili durdurmak istedi, ancak araç sürücüsü durmak yerine gaza basıp kaçtı. Polis, zanlının peşine düşerken, aksiyon sahnelerini aratmayan bir kovalamaca yaşandı. Polis arabayı durdurup, 38 yaşındaki Abdulgafur Yalçın’ı gözaltına aldı. Yalçın’ın, polisten kaçmasına neden olan poşetler içerisindeki 4 kilo esrara da el konuldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2018 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2018 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
‘Aksiyon sahnesi’nden 4 kilo esrar çıktı

 

 

 

 

Tevfik DİNÇKALMIŞ
ADANA – Adana’da polis, ‘torbacı’ olarak tabir edilen zehir tacirleriyle onlara uyuşturucu temin edenlerin yakalanması için şok bir uygulama yaparken, Hatay plakalı bir otomobilden şüphelendi. Araç sürücüsü, polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp gaza basıp kaçınca ekipler de peşine düştü. Yaşanan kısa süreli kovalamanın ardından durdurulan arabadan tam 4 kilo esrar çıkarken, 38 yaşındaki sürücü Abulgafur Yalçın da gözaltına alındı.

 

TORBACILARA ŞOK UYGULAMA
Olay, merkez ilçe Seyhan’a bağlı Gülbahçesi Mahallesi’nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Zırhı Yunus Timleri, Obalar Caddesi ile Barış Bulvarı’nın kesiştiği noktada; ‘torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcıları ile onlara uyuşturucu temin eden zehir tacirlerine yönelik şok bir uygulama başlattı. Ekipler, trafikte seyir halinde olan 31 L 6771 plakalı bir otomobilden şüphelenince durdurmak istedi.

 

ARAÇTAN 4 KİLO ESRAR ÇIKTI

Ancak araç sürücüsü Abdulgafur Yalçın, durmak yerine gaza basıp hızla olay yerinden uzaklaşmaya başladı. Motorize ekipler de kaçan zanlının peşine düştü. Yaşanan kısa süreli kovalamanın ardından otomobilin önü kesilip durduruldu, sürücü de arabadan indirilerek gözaltına alındı. Araçta yapılan aramalarda da poşet içerisinde tam 4 kilo esrar çıktı. Zanlının emniyetteki sorgusu sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.