TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hizmete açılan hastaneden vatandaş memnun

Eski Adıyla TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi olan Yüreğir Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2018 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2018 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Hizmete açılan hastaneden vatandaş memnun

 

BAYRAM BULUT

ÖZEL HABER

ADANA (İLKHABER)-Adana’nın Yüreğir İlçesi’nde bulunan TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yüreğir Devlet Hastanesi olarak hizmet vermeye başladı. Henüz birçok vatandaşın hastanenin açıldığını bilmemesi nedeniyle hastane içerisinde fazla yoğunluğun olmadığı görüldü.

HİZMETE GİRDİ

2017 yılının 9. ayında Adana’da Şehir Hastanesi’nin hizmete girmesiyle Yüreğir İlçesi’nde bulunan TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bu hastanenin içerisine taşındı. Taşınan bina tadilata alındı. Tadilata tamamlanan ve yeni yollar eklenen TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi tekrar hizmete girdi.

İSMİ DEĞİŞTİ

Ancak bu kez hastanenin ismi Yüreğir Devlet Hastanesi olarak değiştirildi. 4 Haziran tarihinde tekrar hizmete giren hastane de şimdilerde hasta sayısının az olması dikkatlerden kaçmadı. Vatandaşın bilgi sahibi olması için kent geneline hazırlanan afişler asıldı. Asılan afişlerde, “Yüreğir Devlet Hastanesi 04.06.2018 tarihinden itibaren (Eski TOKİ Numune Hastanesi’nde) hizmetinizdedir.”  Yazıları yer aldı.

VATANDAŞ MEMNUN

Hala çevre düzenlemesinin de devam ettiği hastanede insanların yoğunluk yaşamadan rahatlıkla muayene olup, tetkiklerini yaptırması sevince neden oldu. Vatandaşlar, kendilerine bu hastanenin daha yakın olduğunu belirterek, “Diğer hastanelere gitmek yerine yakınımızda ki hastaneye gideriz. Şuanda çok rahat gerçekten. Doktorlar zaman olduğu için bizlerle rahat rahat ilgilenebiliyorlar.” dediler.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.