TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şimdi geçim vakti

Adana ESOB Başkanı Sözütek, seçimin geride kaldığını, hükümetin ekonomiye odaklanması gerektiğini söyledi:

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2018 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2018 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Şimdi geçim vakti


 

ADANA(İLKHABER) - Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerken, "Seçim bitti, artık geçim vaktidir." dedi.

 

24 Haziran 2018 Seçimleri'nin sona ermesi ve sonucun ilk turda belli olmasıyla birikte, başta Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm kazananları, seçime katılan herkesi ve çok yüksek bir katılımla oy kullanan tüm vatandaşlarımızı can-ı gönülden kutladığını belirten Sözütek, artık başta küçük esnaf ve sanatkarlar olmak üzere hemen her kesimin geçim derdine düştüğünü, yeni kurulacak hükümetin de öncelikli olarak halkın sorunlarıyla ilgilenip, ekonomiye odaklanması gerektiğini belirtti.

  

Birlik Başkanı Sözütek, ekonomide öncelikli hedeflerin de işsizlik ve enflasyon olduğuna dikkat çekerken, seçim sonrası ateşi hızla düşen dövizin giderek sönmesinin, ekonomiyi de rahatlatacağını, istihdam odaklı yatırımlara hız verilmesinin de işsizliği süratle aşağılara çekeceğini ifade ederek şöyle konuştu:

 

"Öncelikle, Türkiye Cumhuriyeti'nde yeni bir dönemi başlatan bu önemli seçimlerin büyük bir olgunluk içerisinde tamamlanarak sonuçlanmasını büyük bir kazanç olarak görüyoruz.  Doğrudan halk tarafından seçilen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve yeni vekillerimizi kutluyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Adana ESOB olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da esnafımızın sorunlarının çözümü için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Esnaf ve sanatkarlarımızın öncelikli sorunlarını ve taleplerini yeni hükümetin tüm üyeleriyle de bir kez daha paylaşacağız, çözüm için destek isteyeceğiz. Son günlerde soğan ve patateste yaşandığı gibi spekülatörlere yeni bir fırsat verilmemesini isteyeceğiz.  Bunlara artık daha sıkı denetim yapılmasını talep edeceğiz. Milletimiz gibi esnaf ve sanatkarlarımız da seçimde sözünü söylemiştir. Ülkenin gündemi artık siyaseten ekonomiye dönmelidir. Şimdi söz ve icraat sırası Sayın Cumhurbaşkanımız ve Milletvekillerimizdedir"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.