TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletimiz istikrarı seçti

MÜSİAD Adana Şube Başkanı Kavak, Türkiye’nin 24 Haziran seçimiyle dünyaya demokrasi dersi verdiğini söyledi:

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2018 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2018 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Milletimiz istikrarı seçti

ADANA(İLKHABER) - Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerini değerlendiren Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adana Başkanı Burhan Kavak, ‘Milletimiz oyunu istikrardan, güçlü Türkiye’den yana kullandı. Bundan sonra yapılması gereken üretime odaklanma olmalı” dedi.

 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adana Başkanı Burhan Kavak, yüksek katılımı ve sükunet içerisinde geride kalan 24 Haziran seçimlerinin dünyaya demokrasi dersi verdiğini söyledi.

Halkın büyük çoğunluğunun oyunu kullanırken, bugüne kadar yapılanları, güçlü Türkiye’yi ve istikrarı göz önüne aldığını belirten Kavak, “Bundan sonra özellikle biz iş dünyasına düşen daha çok çalışmak, daha fazla katma değer üretmek, daha fazla ihracat ve daha fazla istihdam olmalı. Seçimler ülkemizde olduğu kadar dünya mazlumları tarafından da ilgiyle izleniyordu. Bizler ve onlar için de sonucun hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Kavak, Adana’nın seçilen milletvekillerini de kutlayarak, “Yeni dönemde parti ayrımı yapmaksızın kendileriyle çalışacağız. Bu güzel şehir için yapacağımız çok iş var” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.