TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mücadelemiz sürecek

CHP Adana Milletvekili Barut, seçimin artık geride kaldığını ve yılgınlığa asla izin vermeyeceklerini ifade etti:

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2018 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2018 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mücadelemiz sürecek


ADANA(İLKHABER) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin artık geride kaldığını belirterek demokrasi ve ülkenin geleceği için daha fazla mücadele edeceklerini bildirdi. 

 

'MÜCADELEMİZ KALDIĞI YERDEN SÜRECEK'

 

Seçim süreci boyunca ovadan kırsala, merkezden köylere her yerde olağanüstü bir tempoyla çalışan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, asla yorulmadan, yılmadan ve durmadan hak, hukuk ve adalet mücadelesini bundan sonra da sürdüreceklerini belirtti. Seçimlerin geride kaldığını ancak insan hakları, demokrasi, özgürlük ve adalet mücadelesinin devam ettiğini kaydeden Ayhan Barut, "Bunca haksızlığa ve hukuksuzluğa inat toplumun her kesimiyle birlikte sürdürdüğümüz mücadelemize destek veren, katkı sunan, omuz koyan partili partisiz herkese teşekkür ediyorum. Yılgınlığa düşmeden kaldığımız yerden mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi. 

 

'YILGINLIK YOK, MÜCADELE VAR'

 

Tek bir kişinin yargıdan yürütmeye her şeye hakim olmasının sakıncalarına değinen CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, şunları kaydetti:

"Seçim süreci boyunca tek adam rejiminin sakıncalarını dile getirip bu yanlışlığın ortadan kaldırılması, parlamenter sisteme geri dönüş için mücadele edeceğimizi belirtmiştik. Bu mücadelemizi asla yorulmadan ve durmadan daha fazla çalışarak, halkımıza daha iyi anlatıp desteğini alarak sürdüreceğiz. Kimse moralini bozmasın, yılgınlığa düşmesin. İnsan varsa umut vardır. Demokrasi, hak, hukuk ve adalet mücadelemizi kaldığı yerden ve daha çok büyüterek yürüyeceğiz. Biz haklıyız. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu laik, sosyal bir hukuk devleti olan ülkemizi çağdaş uygarlık hedefinden sapmadan koruyup kollamaya devam edeceğiz. Bu değerlerimiz sahipsiz değildir. Cumhuriyetimizin, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için bu bilinçle hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın."

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.