TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dualar ve sevinçler birbirine karışıyor

AK Parti Mardin İl Başkanı Eri, vatandaşların sokağa döküldüğü 24 Haziran seçim sonuçlarını değerlendirdi:

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2018 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2018 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Dualar ve sevinçler  birbirine karışıyor

 

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) - Cumhurbaşkanlığı  ve 27. Dönem Milletvekili Seçim’inde sandıkların açılmasının ardından binlerce vatandaş Mardin cadde ve  sokaklara  döküldü.

AK Parti Mardin İl Başkanlığı önünde toplanan binlerce  vatandaşlar da Türk bayrakları ve AK Parti flamalarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine sloganlar attı. AK Parti İl Başkanlığı'nın bulunduğu caddeden araçlarıyla geçen birçok vatandaş da klakson çalarak Erdoğan ve "Cumhur İttifakı"nın resmi olmayan seçim sonuçlarını kutladı. Burada konfeti atıp, meşale yakarak kutlama yapanlar, sevinç gösterisinde bulundu.

Genç, yaşlı, çocuk her kesimden vatandaşın katıldığı kutlamalarda renkli görüntüler neden oldu. Kutlamaya katılanlardan ve seçim sürecinde ilk defa gönüllü olarak AK Parti kadın kolları başkanı Hülya Hakimoğlu , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimden zaferle çıkmasının mutluluğunu yaşadığını belirtti.

 “TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Parti binası önünde toplanan  binlerce vatandaşlara bir konuşma yapan AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, seçim çalışmalarında emeği geçenlere  tek tek ismini sayarak teşekkür etti. 24 Haziran seçimlerinin sonucunu kutlamak amacıyla toplanan kalabalığı tebrik eden Eri, Mardin'in bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkasında ve AK Parti'nin destekleyicisi olduğunu gösterdiğini vurguladı.

Eri, “Tel Aviv’de yas var, New York’ta yas var, Paris’te Berlin’de yas var ama Mekke, Medine ayakta. Müslümanların duaları ve sevinçleri birbirine karışıyor” dedi.

Türkiye'deki tablo için sevinçli ama Mardin için bütün aday arkadaşları meclise gönderemedikleri için buruk bir sevinç yaşadıklarını anlatan Eri, "Hepinize bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum. Hep birlikte inanılmaz şekilde mücadele ettik. AK Parti teşkilatlarında görev almayıp da teşkilat mensubundan daha çok çalışan kadın gönüllülerimize gençlerimize onlara da gönülden teşekkür ediyorum." diye konuştu.

                                   “ŞÜKÜR NAMAZI KILIN”

Burada bir konuşma yapan ve Milletvekili birinci sırada yer alan  Şeyhmus Dinçel de herkesten eve gittiklerinde şükür namazı kırmalarını isteyerek Allah'a hamdı  olsun ki ve  şükür  olsun ki sizlerinde duasında bulundunuz  İnsanların ellerini semeye açarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti için dua ettiğine işaret eden Dinçel, "O gönül erlerini buradan saygı ve hürmetle selamlıyorum. Allah'ın izniyle tarihin bu kırılma anında AK Parti teşkilatları, siz, Tayyip Erdoğan'ı, Genel Başkanımızı destekleyen siz kardeşlerim, inanın tarihe geçtiniz. Türkiye'de artık bir daha tarih yazılıyor, Dünyada ne kadar Müslüman, mazlum varsa hem gözünü hem de gönlünü Türkiye'ye çevirdi. Bugün sadece burada sevinç çığlıkları atılmıyor, bugün aynı kutlamalar bütün İslam coğrafyasında oluyor."dedi.

                                   CENGİZ DEMİRKAYA TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti'den Milletvekili seçilen Cengiz Demirkaya da katkı ve desteklerden dolayı herkese teşekkür etti. Sloganlar eşliğinde konuşması sık sık kesilen Demirkaya, "Hepinizin desteği için tek tek sizlere teşekkür ediyorum. Sizler bize Mardin'e hizmet etmek için oy verdiniz destek verdiniz. Ve bizde Mardinli her ferdin emrinde olarak Mardinli her ferde hep birlikte hizmet edeceğiz. Ve sizin iradenizi Meclise taşımak, için çalışacağız. “dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.