TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçimin kazananı MHP ve Liderimiz Bahçeli’dir

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, seçim değerlendirmesinde tarihin, liderlerini hep haklı çıkardığını ileri sürdü ve ekledi:

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2018 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2018 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Seçimin kazananı MHP ve Liderimiz Bahçeli’dir

ADANA(İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçim sonuçlarına dair açıklamada bulundu.

Açıklamasında Cumhur İttifakı’nın hem Adana’da hem Türkiye’de açık ara farkla zafer kazanmasının ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin sandıktan güçlenerek çıkmasının kendisini memnun ettiğini aktaran Başkan Hüseyin Sözlü, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi ve Liderimiz Devlet Bahçeli bu seçimin kazananıdır.’’ dedi

‘’TARİH O’NU HEP HAKLI ÇIKARMIŞTIR’’

Açıklamasında 15 Temmuz’dan sonra FETÖ ve terör ile mücadelede Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yol başçılığını yaptığı milli ve yerli bir sürece girildiğini, bu sürecin Cumhur İttifakı ile taçlandığını ifade etti.  Cumhur İttifakı’nın hem Türkiye’de hem de Adana’da açık ara farkla önde olmasının kendisini memnun ettiğini belirten Başkan Hüseyin Sözlü, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’yi her zor durumda ayağa kaldıran yegane kuvvet olmuştur. Liderimiz Devlet Bahçeli dünden bugüne Türkiye’nin dik başı gür sesi olarak Türk Milleti’nin bekası, ülkemizin geleceği için ‘önce ülkem ve milletim’ anlayışıyla hareket etmiştir ve tarih O’nu hep haklı çıkarmıştır’’ dedi.

‘’HAYIRLI UĞURLU OLSUN’’

Seçim süresince Adana’da herhangi bir taşkınlık olmaması,çatışmaya mahal verecek bir durumun oluşmamasının Türk demokrasisinin gelişip yücelmesi adına sevindirici olduğunu belirten Başkan Sözlü, ‘’Temennimiz elbette Adana’da üç vekilimizin arttırılarak parlamentoda güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi temsilinin sağlanmasıydı. Ancak irade milletin, tercih milletindir. Mensubu olmaktan şeref  duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nin gelecek seçimlerde başarısını arttıracağından şüphem yoktur. Bu anlamda bir kez daha seçim sonuçlarının ülkemiz ve aziz Türk Milleti’ne hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.’’ şeklinde sözlerini tamamladı:

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.