TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Coşkuyla kutladılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı'nın seçimlerden galip çıkması, Adana'da coşkuyla kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2018 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2018 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Coşkuyla kutladılar


Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı'nın seçimlerden galip çıkması, Adana'da coşkuyla kutlandı.

Adana’da Adalet ve Kalkınma Partisi üyeleri, parti il binası önünde gece geç saatlere kadar kutlamalara başladı. Ellerine Türk Bayrakları, Ak Parti flamaları, MHP flamaları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan posterleri alan coşkulu kitle, çalan davullar eşliğinde coştu. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde bulunan parti binasının önünde gerçekleşen kutlamalar nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Çok sayıda araç konvoy yaparak kornalar eşliğinde kutlamalara devam etti.

SEVGİLERİNİ KARTONLARA YANSITTILAR

Parti binası önünde kimileri kartonlara, “Seviyoruz deli gibi, arkandayız kale gibi RTE” yazdı. Kimileri ise özel olarak Cumhurbaşkanını Resmi ve Türk Bayrağı’nın fotoğrafı ile birlikte hazırladığı karton afişe,“Tenzile Ana’nın oğlu, Rize’nin Onuru, Kasım Paşa’nın Hocası, İslam Dünyası’nın  Umudu, Sen ki Türkiye’nin reisi, Türkiye’nin guru, başkanı 1. Başkan: Recep Tayyip Erdoğan. Reise Sevdalıyam” şeklinde yazı yazdı.

PARTİLİLER SELAMLANDI

Gece saat 01’e kadar süren kutlamalarda vatandaşlar davullar çaldırıp halaylar çekti. Alanda sık sık Ak Parti’nin seçim müzikleri çalındı. Burada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni ve eski ve son seçimde meclise girmeye hak kazanan milletvekilleri ve adayları da hazır bulundu. Burada partilileri selamlayan Ak Parti milletvekilleri ve yöneticileri partililere teşekkürlerini sundu.

ADANA’DAN CUMHURBAŞKANI’NA SELAM

Burada parti önüne gelen binlerce kalabalığa hitap eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, yeni bir hükümet sistemiyle Türkiye'yi ve Adana'yı şaha kaldıracaklarını belirtti. Adana’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a selam gönderen Sarıeroğlu, “Bugün milletin günü, bugün demokrasi günü, bugün Türkiye'nin yeniden şahlanış, yeniden diriliş günü. Milletimize teşekkür ediyoruz. 'Vakit Adana vakti, vakit Türkiye vakti' demiştik, bugün 81 milyon vatandaşımız ve tüm Türkiye, tüm dünyaya vaktin Türkiye vakti olduğunu gösterdi. İnşallah, birlik, beraberlik ve bolluk içerisinde yeni Türkiye'de hep birlikte omuz omuza ilerleyeceğiz.” dedi.

SAYGI DUYMAYI ÖĞRENMELERİ GEREKİYOR

Artık milletin kararına saygı duymayı öğrenmeleri gerektiğini anlatan Sarıeroğlu, Adana'nın AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanına, milletin ve mazlumların umuduna sahip çıktığını savundu. Milletin Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti ile Cumhur İttifakı ile yola devam etme kararı aldığını hatırlatan Sarıeroğlu, “Yenilgiyi hazmedemeyenler, her zamanki gibi bu mutluluğa gölge düşürmek için sabahtan beri gayret içindeler. Ne yaparlarsa boş. Artık milletin kararına saygı duymayı öğrenecekler. Öyle sağa sola çamur atarak bu zaferi gölgeleyemeyecekler. Olay net, bu iş bitmiştir.  Millet Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti ile Cumhur İttifakı ile yola devam demiştir. " ifadelerini kullandı.

HALAYLAR ÇEKTİLER

Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni ve milletvekili adayları da partilileri selamlama konuşması yaparak, herkese teşekkür ettiler. Gece geç saatlere kadar süren kutlamaların bitmesinin ve kurulan platformun kaldırılmasının ardından bile bazı vatandaşlar, davul çaldırarak yol ortasında halaylar çekti.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.