TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fiziği, felsefesi güzel

Adana Vergi Dairesi Başkanı Tunalı, ATB yöneticilerini ziyaret etti ve yeni binayı inceleyip “Hayırlı olsun” dileğiyle yönetime teşekkür etti:

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2018 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2018 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Fiziği, felsefesi güzel

ADANA(İLKHABER) - Adana Ticaret Borsası’nın yeni binalarında incelemelerde bulunan Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı ve Grup Müdürleri  ATB yöneticilerine ‘hayırlı olsun’ diyerek Adana’ya kazandırdıkları dev tesis için teşekkür etti.

“YENİ BİNANIZIN FİZİĞİ, FELSEFESİ GÜZEL OLMUŞ”

Grup Müdürleri Ahmet Balıkçı, Ömer Kılıç ve Halil Ayhan ile birlikte Adana Ticaret Borsası yöneticilerini ziyaret ederek hayır olsun dileğini ileten Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, yaptığı konuşmada, “Biz hem yeni yönetimi hayırlamak hem de yeni yerinizi görmek için geldik. Ayrıca gündemde olan yapılandırma konusunda sizleri bilgilendirmek istedik. ATB yöneticileri olarak bizlere her çalışmamızda destek oldunuz. Biz teşekkür etmeye, hayırlı olsun demeye ve desteklerinizi istemeye geldik.” dedi.

ATB binalarının temelinin atıldığı günden beri yakından takip ettiklerini de ifade eden Başkan Tunalı, “Borsa hizmetlerinin dijital ortamda kurulması, laboratuvarlarının olması, konferans salonu, tüccar ofisleri hepsi bir arada modern bir tesis oldu. Fiziği, felsefesi güzel, kuruluş mantığı güzel, uygulaması güzel. Çalışmalarınızda başarılar diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“SON TEKNOLOJİYİ KULLANDIK”

ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, ATB YK Üyesi Şahin Güneşer ve Genel Sekreter T. Gökhan Öztürk’ün de hazır bulunduğu ziyarette Vergi Dairesi Başkan ve Grup Müdürlerinin ziyaretinden oldukça memnun olduğunu ifade ederek, borsa hakkında bilgi veren Adana Ticaret Borsası Başkanı Bilgiç, şunları söyledi:

“Adana Ticaret Borsası 2017 yılı işlem hacmi bakımından beşinci borsasıydı. Ama yeni binalarımızla 2023-2025 hedeflerimizde ilk 1. 2. sıraya oturabilmek. İşlem hacmi bakımından da 25 milyar TL’ lik tarımsal hasılayı gerçekleştirebilmek. Bu hedefimize ulaştığımızda da maliyemize vergi ödemelerimizde artacaktır. Yeni borsa kompleksimiz proje ve alan olarak Türkiye de eşi yok. Borsamız çok önemli işlevi burada görecek. Hem Adana’ya hem bölgeye hem de Türkiye’nin birçok yerine hizmet edecek bir borsa. Burada son teknolojiyi kullandık. Güzel bir eser ortaya çıkardık. Bu güzel eserde güzel işler yapacağız.”

Konuşmaların ardından Başkan Tunalı ve grup müdürleri ATB yeni binaları gezdirilerek çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.