TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çelikcan: 15 Temmuz’da tekrar meydanlardayız

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 15 Temmuz Pazar günü saat 20.00'de Merkez Park’ta gerçekleştirilecek ‘15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ buluşmasına tüm vatandaşlarımızı davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2018 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2018 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çelikcan: 15 Temmuz’da tekrar meydanlardayız

ADANA(İLKHABER) - Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 15 Temmuz Pazar günü saat 20.00'de Merkez Park’ta gerçekleştirilecek ‘15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ buluşmasına tüm vatandaşlarımızı davet etti.

 

Başkan Çelikan ‘Şanlı tarihi, nice destanlarla dolu olan aziz milletimiz 15 Temmuz gecesi bir destan daha yazdı. Bütün vatandaşlarımızı hain darbe girişiminin 2. yıl dönümünde Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde, Valiliğimizin öncülüğünde ve Sivil Toplum Kuruluşları’mızın destekleri ile Merkez Park’ta gerçekleştirilecek 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

15 Temmuz gecesi hain terör örgütü FETÖ’ye karşı tüm Türkiye'nin tek yumruk olarak mücadele ettiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Aziz milletimiz 15 Temmuz'da vatanına, milletine, bayrağına, devletine ve iradesine sahip çıktı. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın emriyle meydanları hainlere bırakmadı. O gece tüm dünyaya örnek olacak bir birliktelik sağladık. Türk Milleti Çanakkale ruhu ile büyüklüğünü bir kez daha ortaya koydu. Bu yönüyle de dünyaya güçlü bir mesaj verdi.' dedi.

 

Pazar günü saat 20.00’de Merkez Park’taki buluşmaya Adanalıları davet eden Başkan Çelikcan “Yüreğir Belediyesi olarak hain darbe girişiminin ve milletimizin yazdığı büyük destanın ikinci yıl dönümünde de Merkez Park’ta vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için seferber olacak, her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli ikramlarda bulunacağız.” diye konuştu.

 

15 TEMMUZ’DA VATAN SEVDASI NE DEMEK TÜM DÜNYA GÖRDÜ

15 Temmuz gecesi milletimizin tarihe altın harflerle kazınacak örnek bir mücadele ortaya koyduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Vatansever güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımız o gece tanka, topa, tüfeğe göğüslerini siper ederek tüm dünyaya vatan sevdasının ne demek olduğunu gösterdiler. Bu uğurda şehit olan tüm güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, hain örgütü bir kez daha lanetliyorum." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.