TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin hiç böylesi hizmetler almadı

Artuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Bakay, hizmetlerinden dolayı Mardin Valisi Yaman’a teşekkür yemeği verdi:

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2018 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2018 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mardin hiç böylesi hizmetler almadı

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) - Artuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Bakay, Zinnar Bağları’nda kendisine ait bahçede Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Yaman’a hizmetlerinden dolayı “teşekkür” yemeği verdi.

Yemekte Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral  Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Yenigün, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri, Artuklu ilçesinin diğer muhtarları ile 500’e yakın vatandaş da davetli olarak kurulan sofrada yereni aldı. İş adamı, siyasetçi Süleyman Çelik’in organize ettiği öğle yemeği etkinliği samimi bir ortamda gerçekleştirildi. 

Bakay, yemekte yaptığı konuşmada, şöyle dedi:

“Arkadaşlar aklınıza şöyle bir soru gelebilir. Muhtar niçin bu yemeği verdi?

Ben de şunu sizlere anlatmadan geçemeyeceğim. Ben yıllardır Mardin’de yaşayan bir kardeşiniz olarak beni iyi tanırsınız. Ben şuna bakıyorum. Benim memleketime kim hizmet ediyor? Benim memleketime hizmet eden ve bugüne kadar gelmiş geçmiş bütün valilerle çalıştım. Gerçek hizmeti bu validen gördüm, ama bazı kişilerin onunla uğraştığı kulağımıza geldi. Ben de bu kişilere sesleniyorum.  İnsanlarla uğraşmayı bırakın, memlekete hizmet etmeye bakın. Mardin’de bu güne kadar böyle hizmetler gördük mü? Soruyorum sizlere. Şöyle bir etrafımıza bakalım her tarafımız asfalt, köylerdeki alt yapı ve sosyal alanlardaki çalışmalar son suratla yapılıyor bize hizmet edenlere biz de hizmet ederiz. Allah valimizden ve beraberindeki ekibinden razı olsun. Ben onun için bu yemeği verdim.”

“BU BAHÇEDE DAHA

ÖNCE OTURAMIYORDUK”

İş adamı ve siyasetçi  Daşi aşiretinden Süleyman Çelik de yaptığı kısa konuşmasında şunları dedi:

”Bu gördüğünüz bahçede terör nedeniyle daha önce burada oturmamız mümkün değildi. Güvenlik birimleri ve devletimizin teröre karşı sarf ettiği mücadele sonucu bugün ülkemiz ve şu gördüğünüz Mardin’imizin gözde bahçesi artık rahat bir şekilde oturup istirahat edebiliriz. Devletimiz ve hükümetimiz Mardin ve ülke genelinde verdiği güven ve huzurun bugün meyvesini almaya başladık. Muhtarımızın demin söylediği gibi sayın valimizin gerçekten Mardin ve ilçelerine yaptığı hizmetleri unutulmayacak derecededir. Allah kendisinden ve ekibinden razı olsun.”

“DEVLETİN İMKANINI

VATANDAŞA SUNUYORUZ”

Mardin valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman da burada bir konuşma yaparak, şunları söyledi:

”Hükümet bize veriyor ve biz de halkımıza bu hizmeti sunuyoruz. Mezopotamya’nın şirin memleketi olan Mardin’e ne kadar hizmet etsek azdır. Daha çok yapılacak hizmetler var. Hükümetimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız Mardin’e ve insanları için her türlü desteği veriyor ve bizlere “yapınız” diyor. Biz de hizmet sevdalısı olarak yapmaya çalışıyoruz. Bugün bu topluluğu karşımda görmek beni çok mutlu etti. Mardin’de huzur ve güvenin sağlanması için büyük mücadele veren güvenlik birimlerimizi ve halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Gerçekten halkımızın huzuru ve güveni için halkımız her zaman olduğu gibi devletin yanında yer almakta ve almaya devam etmektedir.”

         

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.