TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Parfüm hırsızını güvenlik kamerası ele verdi

Adana’da uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen 37 yaşındaki Recep Donar, bir kozmetik mağazasından yaklaşık 600 lira değerinde parfüm ve krem çaldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2018 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2018 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Parfüm hırsızını güvenlik kamerası ele verdi


 

Tevfik DİNÇKALMIŞ

 

ADANA (İLKHABER) – Adana’da uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen 37 yaşındaki Recep Donar, bir kozmetik mağazasından yaklaşık 600 lira değerinde parfüm ve krem çaldı. Polis, hırsızın izine işyerinin güvenlik kamerasına ait görüntülerden ulaştı. Kıskıvrak yakalanan ve uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen 37 yaşındaki Recep Donar, “Hem kişisel bakımımı yapmak, hem de uyuşturucu almak için ihtiyaç duyduğum parayı bulabilmek için çaldım. Çok pişmanım” dedi, Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Olay, merkez ilçe Seyhan’a bağlı Reşatbey Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Atatürk Caddesi üzerinde yer alan ve dünyaca ünlü kozmetik ürünleri satan bir mağazanın girişinde bulunan sensörleri alarm verdi. Kapıda bulunan müşterileri kontrol eden mağaza çalışanları, herhangi bir şüpheli duruma rastlamadı. Bir müşterinin, “Az önce erkek bir şahıs, elindeki parfüm şişeleri ile dışarı çıkıp kaçtı” ihbarını yaptı.

 

İhbar üzerine mağaza çalışanları, işyerinde yaptıkları incelemede yaklaşık 600 lira değerinde parfüm ve vücut bakım kremi çalındığı tespit etti. Durumun polise bildirilmesinin ardından, kısa sürede olay yerine gelen, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, işyerinin güvenlik kamerasına ait görüntüleri mercek altına aldı.

 

Kamera görüntülerden yola çıkan polis, zanlının da aynı zamanda uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen Recep Donar olduğunu belirledi. Polis tarafından evinde şok bir baskınla yakalanan zanlı, emniyetteki sorgusunda;  “Hem kişisel bakımımı yapmak, hem de uyuşturucu almak için ihtiyaç duyduğum parayı bulabilmek için çaldım. Çok pişmanım” dedi, Adliyeye sevk edilen zanlı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.