TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öztürk, Belediye çalışmalarını değerlendirdi

Mardin Artuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, araç gereçler ve iş makineleri yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2018 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2018 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Öztürk, Belediye çalışmalarını değerlendirdi


Adnan AVUKA

MARDİN (İLKHABER)- Mardin Artuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, araç gereçler ve iş makineleri yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Artuklu Belediye Başkan Vekili/Kaymakam Şakir Öner Öztürk, Artuklu ilçe sınırları içerisinde belediye hizmetlerinin azami ölçüde ulaştırılması hususunda geceli gündüzlü çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Başkan Öztürk, Yenişehir Mahallesi’nde planlanan çalışmalarda sona gelindiğini, ilçenin diğer merkez ve kırsal mahallelerdeki çalışmaların da hızla sürdürüldüğünü ifade etti.

VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZLERİ SEVİNDİRİYOR

Artuklu Belediye Başkan Vekili/ Kaymakam Öztürk, "Fen İşleri Müdürlüğümüze ait tüm iş makinelerimiz ve ekiplerimiz kayyum olarak görevi ilk devraldığımız ilk günden itibaren aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı, nüfus yoğunluğumuzun önemli oranda bulunduğu Yenişehir Mahallemizde özellikle alt yapı, kanalizasyon, yağmur suyu, aydınlatma çalışmalarımızı neredeyse tamamlamış durumdayız. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla, cadde ve sokak sağlıklaştırması kapsamında yollarımızın üst yapı çalışmalarını da yaparak ilçemizi tarihinin en modern yollarına kavuşturuyor olmanın heyecanı içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyet bizleri sevindiriyor. Ekiplerimiz, hafta sonları dahil olarak mesai saati mefhumu gözetmeksizin büyük özveri içerisinde çalışarak ilçemizin çehresini değiştirecek, modern belediyeciliğin güzel örneklerini sergileyecek çalışmalara imza attı" dedi.

                                      13 MART MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALARA BAŞLANACAK

Yenişehir Mahallesi’nde tamamlanan çalışmaların ardından 13 Mart Mahallesi’nde aynı çalışmalara yakında başlanacağını kaydeden Artuklu Belediye başkan Vekili/ Kaymakam Öztürk, “13 Mart Mahallesi’nin çehresini değiştirecek çalışmalara çok yakında başlıyoruz. Bu mahallemizde de önümüzdeki günlerde çok ciddi bir çalışmanın içerisine gireceğiz. Aynı modern yollar, kaldırım düzenlemeleri, sıcak asfaltlar, modern engelli yürüme yolları ve yapımı devam eden park çalışmalarımız 13 Mart mahallesinde, Yalım Mahallemizde, ve diğer mahallelerimizde de yapılacaktır”  diye konuştu.

                                       SICAK ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ HIZLANDI

Başkan Öztürk, İlçe geneline yayılan parklar, taziye evleri çalışmaları, köy konağı çalışmaları ile birlikte Beton, stabilize, Parke taşı gibi farklı malzemeler ile yürütülen yol çalışmalarının yanında sıcak asfalt çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini kaydetti.

Yapılan çalışmalara Mardin Büyük Şehir Belediyesi’nin de önemli katkılarının bulunduğunu kaydeden ifade eden Başkan Öztürk, “İlçemizin her bölgesinde farklı malzemeler kullanarak sürdürmüş olduğumuz yol çalışmalarında Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili de olan Mardin Valimiz Sayın Mustafa Yaman’ın önemli desteği bulunmakta. Bu yıl özellikle sıcak asfalt çalışmalarımıza biraz daha eğilmiş olduk. Sadece ilçe merkezimizde değil, kırsal mahallelerimizin yol yapım çalışmalarında önemli bir aşama kat ettik. Ulaşım ağının en büyük dayanağı olan yollarımızda yürüttüğümüz çalışmalarımızla en ücra mahallelerimize bile en kısa sürede ulaşmayı başardık. Çok şükür gelinen noktada artık ilçemiz, en gelişmiş, modern ulaşım ağına sahip olmuş oldu, bunu yapılacak çalışmalarla çok daha iyi noktalara getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.