TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kutluca: Yerli ve milli direnişe katkı koymalıyız

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, AR-GE ve İnovayon’a ağırlık vererek, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda Türk Ekonomisine katkı sağlayan TÜMSİAD Adana Şubesi Başkan Yardımcısı, Sayiner Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Sayiner’i, üyeler arasında farkındalık oluşturduğu için plaket ile ödüllendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2018 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2018 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kutluca: Yerli ve milli direnişe katkı koymalıyız


 

 

ADANA (İLKHABER)- TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, AR-GE ve İnovayon’a ağırlık vererek,  yurt içi ve yurt dışı pazarlarda Türk Ekonomisine katkı sağlayan TÜMSİAD Adana Şubesi Başkan Yardımcısı, Sayiner Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Sayiner’i, üyeler arasında farkındalık oluşturduğu için plaket ile ödüllendirdi.

Başkan Kutluca plaket töreninde yaptığı konuşmasında, dünyanın ekonomik yapısının göz ardı edilmemesi gerektiğinin altını çizerek, şu an yaşanan ekonomik savaştan; katma değeri yüksek üretim ekonomisi, nitelikli ihracat gelirleri, kamu maliyesi, tasarruf politikaları ve özel sektör finansmanları konularında atılacak ciddi adımlarla atlatılabileceğini söyledi. Kutluca “Halkımızı tekrar, Sayın Cumhurbaşkanımızın dile getirdiği yerli ve milli direnişe katkı koymaya davet ederek, bu ekonomik savaştan mutlaka galip çıkmalıyız “ dedi.

Sayiner Ayakkabı yönetim kurulu başkanı Alpaslan Sayiner’de, TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, ‘’Ülkemizi seviyoruz. Doların yükselişine seyirci kalamayız. Kendi sektörlerimizde üretime ve ihracata daha çok ağırlık vermeliyiz’’ şeklinde konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.