TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırım Türkleri Derneği'nde Hande Bozdoğan dönemi

Adana'da yeni kurulan Adana Kırım Türkleri Derneği'nin Başkanlığı'na Hande Sümer Bozdoğan seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2018 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2018 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kırım Türkleri Derneği'nde Hande Bozdoğan dönemi


ADANA (İLKHABER)- Adana'da yeni kurulan Adana Kırım Türkleri Derneği'nin Başkanlığı'na Hande Sümer Bozdoğan seçildi.
Kıyıboyu Caddesi'ndeki dernek merkezinde yapılan ilk genel kurulda üyelerin tamamının oyunu alan Hande Sümer Bozdağan, gösterilen ilgi ve verilen desteğe teşekkür etti. Başkanlığını Hande Bozdoğan'ın yürüteceği dernekte Onursal Başkan Fatih Karayandı olurken Başkan Yardımcılığına Ebruhan Karayandı getirildi. Yönetim kurulu ise Hacer Has, Kemal Kırım ve İkram Özkurt'tan oluştu. Kırım Türkleri Derneği'nin çok önemli bir amaçla kurulduğunu anlatan Bozdoğan, bundan sonra hiç durmadan Kırım Türkleri'nin sorunlarına çözüm üretmek için çalışacaklarını vurguladı.
KIRIM TÜRKÜ SOYDAŞLARI İÇİN ÇALIŞIYOR
Üniversite yıllarından bu yana Kırım Türkü soydaşlarıyla ilgili çalışmalara katıldığını belirten Hande Sümer Bozdağan, şunları kaydetti:
"Prof.Dr. Hakan Kırımlı hocamın destekleri ile Ankara'da defalarca gençlik kurultaylarına katıldım ve soydaşlarımla tanışma fırsatı buldum. Konya'daki üniversite eğitimimin  ardından bankacılık sektöründe iş hayatına atıldım ve yöneticilikler yaptım. Şimdi aile şirketinde çalışıyor ve bir yandan da çocuklarımla ilgileniyorum. Yeni kurduğumuz Adana Kırım Türkleri Derneği'nde Kırım Türkü soydaşlarımızın sorunları ve taleplerine ilişkin sosyal bir faaliyet ağı içerisinde çalışacağız. Gece gündüz demeden elimizdeki tüm imkanları seferber ederek derneğimizin başarılı olması için çaba göstereceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.