TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldız’a ziyaretler sürüyor

Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı, Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Ak Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Bozkurt ve yönetimi, Adana Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı Sedat Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2018 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2018 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yıldız’a ziyaretler sürüyor


Metin Maracı

ADANA (İLKHABER)-Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı, Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Ak Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Bozkurt ve yönetimi, Adana Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı Sedat Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret etti.

Ayrı ayrı gerçekleşen ziyaretlerde hoş sohbetler edildi. İlk olarak Selami Yıldız’ı makamında ziyaret eden isim Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci oldu. Gerçekleşen nezaket ziyaretinde Zenbilci “Polisimiz gece-gündüz demeden milletimizin ve vatanımızın güvenliği için asayişi sağlamak ve halkımızın huzur içinde yaşamasını temin etmek amacıyla görevini başarıyla yerine getiriyor. Zaman mefhumu gözetmeksizin görevlerini ifa eden tüm güvenlik güçlerimizi Allah korusun, onlara güç kuvvet versin “dedi.

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise Adana ilinin huzur ve güvenliğinin sağlanması yolunda ellerinden gelen gayreti göstermeye kararlı olduklarını söyleyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK GENÇLER

Daha sonra ise, Ak Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Bozkurt ve beraberindeki İl Başkan Yardımcıları tarafından gerçekleştirildi. Yıldız’ı makamında ziyaret eden Bozkurt ve yönetimi bir süre sohbet etti. Ziyaret esnasında Polislik Mesleğinin önemine değinen Bozkurt, “Polis Teşkilatımız mesai kavramı tanımaksızın kamu düzenini sağlamak için var gücüyle çalışan yüksek eğitimli personeli ve başarılarla dolu mazisiyle ülkemizin köklü kurumlarından birisidir. Halkımızın huzur ve güvenliğini kanunlar çerçevesinde, insan hak ve özgürlüklerine azami derecede riayet ederek korumakla yükümlü olan polis teşkilatımızın değerli mensupları, görevlerinin gerektirdiği sorumluluk ve fedakarlıkla huzur ve güvenliğimizin teminatı olmayı sürdürmektedirler” ifadelerini kullandı.  Bozkurt daha sonra ise Emniyet Müdürü Yıldız’a çiçek ve tablo takdim etti. 

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise, terör ve uyuşturucunun önüne geçebilmek için çok çaba sarf ettiklerini, mahallelerde yapılan polis denetimlerinin bu amaçla yapıldığını belirtti.  Yıldız, Adana ilinin huzur ve güvenliğinin sağlanması yolunda ellerinden gelen gayreti göstermeye kararlı olduklarını söyleyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ÇELİK İŞ’TEN ZİYARET  

Son olarak ise, Adana Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı Sedat Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Sendika Şube Başkanı Sedat Aydın son günlerde gerçekleşen operasyonlar ve yapılan şok uygulamalarla ilimizin emniyet ve asayişini sağlayarak huzur ve güven ortamının tesisi için mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan emniyet güçlerine şükranlarını sunarak Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a başarılar diledi.

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise Adana ilinin huzur ve güvenliğinin sağlanması yolunda Emniyet Teşkilatı olarak mesai mefhumu gözetmeksizin azimle çalışmaya devam edeceklerini belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.