TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eri: AK Parti herkesin umudu oldu

AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri AK Parti'nin 17. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2018 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2018 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Eri: AK Parti herkesin umudu oldu


 

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER)-AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri AK Parti'nin 17. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

 

İl Başkanı Eri Mesajında, “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak anlayışıyla 14 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Parti içerde ve dışarıda herkesin vazgeçilmez umudu oldu. AK Parti, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 17 yıldır her alanda yapmış olduğu icraatlarla Türkiye'yi zirveye ulaştırmıştır. Olumsuzlukların en uç olduğu bir dönemde ortaya çıkan AK Parti, ülkemizin tüm yükünü sırtlayarak tüm kirli odaklara meydan okudu” dedi.

 

Girdiği ilk seçimlerde 34,6lık oy oranıyla tek başına iktidar olan AK Parti, halkın artık koalisyonlardan oluşan iktidarları istemediğinin en büyük delili olduğunu dile getiren İl Başkanı Eri, mesajında şunları söyledi:

“AK Parti Türkiye'nin içinde bulunduğu olumsuz ortamı görerek ve doğru bir şekilde analizini yaparak sorunları en iyi şekilde çözmesini bilecek şekilde seçimlere girerek tek başına iktidar oldu. Halkımızın toplumsal istekleri doğrultusunda kurulan AK Parti, ortak amaçları paylaşan, ortak bir kaderi paylaşan, sevinç ve kederleri aynı kardeşlikten gelen herkesin partisi konumundadır. AK Parti yıllar geçse de asla ülkemize ve milletimize hizmet etmekten vazgeçmemiştir. Vazgeçmeyecektir. AK Parti, ‘herkes özgür olmadıkça kimse özgür değildir’ bağlamında din, dil, ırk ayırımı yapmadan kürdü de türkü de arabı da kardeş bilip her kesime eşit mesafede olmayı kendisine amaç edinmiştir.

 

AK Parti olarak bizler Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın  ‘Biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz’, söylemine binaen insanlığı her şeyin üstünde görüyoruz. Kim olursa olsun bizim kapımıza gelen herkes bizim kardeşimizdir. Dünyanın en büyük lideri olan Kurucu Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yola baş koymak, bu uğurda yorulmak ve hizmet etmek bizler için bir gururdur. Bu duygu ve düşüncelerle AK Partimizin 17.yılının ülkemize, milletimize ve teşkilatlarımıza hayırlar getirmesini Allah’tan diliyorum.”

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.